INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MAN. CITY 1-0 (ÎN TUR 0-0)

Manchester City n-a avut nici un șut pe poarta lui Real Madrid! Pellegrini, nervos la conferință: "Dublă cu prea puțin fotbal"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 01:32

Antrenorul lui Manchester City, Manuel Pellegrini, e dezamăgit după ratarea calificării în finala UEFA Champions League. Tehnicianul englezilor consideră că echipa sa a fost la același nivel ca Real Madrid. 

"Cred că niciuna dintre cele două echipe nu merita să câștige. Real nu ne-a fost superioară. Noi am pus presiune în repriza a 2-a. În 180 de minute am văzut multă muncă și prea puțin fotbal.

Nu cred că am avut prea multe probleme în defensivă, însă atacul nu a funcționat așa bine.

Am fost la fel de periculoși la Real Madrid. Ei n-au avut multe ocazii", a zis Manuel Pellegrini la conferința de presă.

Manchester City n-a dat nici un șut pe poartă în meciul retur. A avut doar 4 șuturi la poartă. În schimb, Real a avut 15 șuturi la poartă și 5 pe poartă. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Mai 2016, 11:38

Bați câmpii Pellegrini!Real s-a impus clar,chiar dacă la limită ca și scor.Sper să se impună și în finală,dar va fi foarte greu cu Atletico.Hala Madrid!

edward_kenway
edward_kenway  •  05 Mai 2016, 10:50

Pellegrini e senil deja. Real a dominat ambele manse, numai nesansa a facut ca scorul sa fie doar 1-0.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează