INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA 3-0

Huntelaar l-a sunat pe Marica la pauza meciului Schalke - Steaua » Ce i-a spus olandezul românului

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 20 septembrie 2013 11:17

Internaţionalul român Ciprian Marica a vorbit cu marele absent al celor de la Schalke pentru disputa cu Steaua, Klaas Jan Huntelaar, în pauza meciului de miercuri.

"Am vorbit cu Huntelaar şi la pauză îmi confirma ceea ce îi spusesem eu înainte de meci, că Steaua e o echipă agresivă, care aleargă mult.

Dar la final mi-a zîmbit şi mi-a zis că totuşi românii mei nu au fost chiar aşa, cu toate că au ţinut piept 60 de minute şi numai o greşeală a făcut să primească gol", a spus Marica la DolceSport.

Steaua a pierdut primul meci din grupa E a Ligii Campionilor împotriva lui Schalke, scor 3-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 03:30

Vreau să-ți mulțumesc mult Steaua, fiindcă tu și cu ai tăi Nu mi-ați dat bătăi de cap, doar de inimă bătăi! Din păcate toți aseară am văzut cum e să mori, Chiar și când purtat de vise ajungi dincolo de nori. A fost doar un gust amar, nu a fost o tragedie, A murit doar o speranță, dar se naște o mândrie, Căci, chiar dacă din păcate, am avut o seară proastă , Avem restul vieții-n față să credem în "Steaua" noastră! S-a sfârșit doar o poveste, nu s-a terminat o carte , Dacă știm ceva noi bine, e să mergem mai departe . Au murit multe speranțe, însă n-a murit mândria , Mulțumesc din suflet, Steaua...Mulțumesc mult , România!

cobra234
cobra234  •  20 Septembrie 2013, 20:11

AICI VORBIM DE EUROPA , SI E VORBA TOTUSI DE CHELSEA,,CHIAR DACA LUAM BATAIE CU 5-0 ,NU-I MAI MARE CA UMILINTA VOASTRA CAND ATI LUAT BATAIE CU 2-1 DE LA O ECHIPA ROMANEASCA DIN B ,,ASA CA STAI PARCAT,,E DIFERENTA MARE :))))))

cobra234
cobra234  •  20 Septembrie 2013, 20:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

AICI VORBIM DE EUROPA , SI E VORBA TOTUSI DE CHELSEA,,CHIAR DACA LUAM BATAIE CU 5-0 ,NU-I MAI MARE CA UMILINTA VOASTRA CAND ATI LUAT BATAIE CU 2-1 DE LA O ECHIPA ROMANEASCA DIN ,,ASA CA STAI PARCAT,,E DIFERENTA MARE :))))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează