INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - LIVERPOOL 1-0

Mario Balotelli a pierdut vremea în meciul cu Basel » Moment unic în cariera sa de jucător

Mario Balotelli, foto: Reuters
Mario Balotelli, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 15:43

Liverpool a fost învinsă cu 1-0 în a doua etapă din grupele Ligii Campionilor de Basel, dar cel mai rău pentru "cormorani" este statistica negativă pe care unul dintre jucătorii de bază ai echipei o are.
Mario Balotelli a fost cumpărat în această vară pentru 16 milioane de lire sterline, fiind un jucător în care se punea toată baza. Din păcate pentru echipa sa, italianul n-a atins nici măcar o dată mingea în careul advers în partida cu Basel.

Atacantul a fost integralist, el făcîndu-se remarcat doar printr-un cartonaş galben luat în minutul 71. Spre deosebire de italian, coechipierul său din atac, Sterling, a avut de trei ori mingea în careu, două dintre ocazii finalizîndu-se cu şutul acestuia.

Mai mult decît atît, Balotelli a fost atît de dezamăgit de jocul său încît la finalul partidei cînd coechipierii săi îşi salutau porprii fani, italianul a plecat la vestiare fără a fi lîngă colegii lui.

"El a muncit din greu, dar încă mai trebuie să depună efort. El trebuie să fie judecat la sfîrşitul sezonului. Cu toate acestea, Mario a încercat să joace cît mai bine, a lucrat din greu", a spus antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 01:39
Postat de antifrf pe 02 Octombrie 2014, 16:57

Cand eu am spus ca Suarez a fost mare si Balotelli va fi zero si o ditamai tzeapa pentru Liverpool, voi sareati pe aici in capul meu si-mi ziceati "Balotelli nu e bun?? Tu te-ai uitat vreodata sa vezi cum joaca la Milan?" Ba copii, lasati-va ma de fotbal sau nu imi dati mie lectii despre sportul asta.

ai zis bine.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 01:38

Mario Balotelli a fost cumpărat în această vară pentru 16 milioane de lire sterline, fiind un jucător în care se punea toată baza. Din păcate pentru echipa sa, italianul n-a atins nici măcar o dată mingea în careul advers în partida cu Basel. __ e zero Liverpool, fara Suarez. o sa faca furori la barcelona. tocmai la timp, xavi si iniesta au cam terminat benzina.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Octombrie 2014, 18:37

Balotelli este un mare jucator ...ce daca nu a avut mingea in careu ?...cine a marcat de la liverpool?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează