INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - FC BASEL 2-3

Marius Stan: "Diferenţă evidentă de forţă între cele 2 echipe, ieşim cu capul plecat din competiţie"

Liviu Antal
Liviu Antal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2011 00:06

Marius Stan, preşedintele celor de la Oţelul, a vorbit despre eşecul cu FC Basel, scor 2-3, din etapa a 5-a a grupei C a Ligii Campionilor. Vezi aici foto şi video de la meci!

"Am lăsat senzaţia că puteam mai mult, dar la acest nivel, cu greşeli individuale impardonabile, e greu să emiţi pretenţii. Am luat un gol, nici nu ştiu pe unde i-a trecut mingea la portar. Basel ne-a taxat cu sînge rece şi rămînem doar cu senzaţia asta că puteam mai mult. Am avut de multe ori senzaţia că vedem două echipe de categorii diferite. A fost o evidentă diferenţă de forţă dintre cele două echipe. Din păcate, ieşim cu capul plecat din competiţie", a spus Marius Stan la TVR 1.

Clasament grupa C
1. Benfica 9p
2. Man. United 9p
3. FC Basel 8p
4. OŢELUL 0p
Ultima etapă, 7 decembrie: FC Basel - Man. United, Benfica - Oţelul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
many_steaua
many_steaua  •  23 Noiembrie 2011, 10:33

Taci dracului jegosu-le cu echipa ta de mafioți și de hoți împuțiți. ATI împărțit banii cu Mircea Sandu și Mitica Dragomir nenorociților și nu ați adus un punct măcar pentru Romanița. Un oraș de kakat, un ghetou împuțit cu cei mai multi șomeri din tara, o mizerie infecta a ajuns sa ne reprezinte în C1.

viezure
viezure  •  23 Noiembrie 2011, 05:08
Postat de dan14 pe 23 Noiembrie 2011, 01:04

fara greselile de arbitraj din ultimele etape nu ieseati campioni , nu am nimic cu Otelul , poate chiar m-am bucurat ca a-ti luat campionatul , dar cand joci in Europa se vede adevarata valoare , uite ca-ti facut un cakat pana la urma !

Nu-s fan otelul, dar daca te "a-i", dupa cum scrii tu, bucurat, ca otelul a luat campionatul... veneai sa spui ceva incurajator pentru o echipa cazuta la pamant, desi a luptat cat a putut (si-aici ma refer la echipa, nu la management) pe care o respecti. Indiferent daca a fost favorizata de cateva greseli a anumitor incompetenti, inseamna ca nu merita sa fie campioana?? pai atunci sa se stabileasca campioana dupa greselile pro/contra ale arbitrilor. Ati innebunit.. conspiratiile voastre distrug indirect fotbalul nostru la fel de mult ca cei care-si bat practic, joc de el. Mitica, Sandu, Becali, Iancu, Borcea, Mititelu, Porumboiu si toti interolopii din fenomen.

viezure
viezure  •  23 Noiembrie 2011, 04:55
Postat de stiinta_with_love pe 23 Noiembrie 2011, 01:16

Otzelu nici nu trebuia sa INTRE in competitie, asa ca Stane, mai bine-i lasai locu lu Iancu sau Porumboiu ;)

ce stii tu compatriotule, DACA NU E SARCASM, atunci de unde stii tu ca alte echipe faceau "o surpriza"... daca te uiti atent la ce se intampla in Europa league sau in divizia B... n-ai cum sa spui ca daca era.... x sau y. Uita-te te rog la situatia fotbalului romanesc si la rusinea in care traim noi suporterii... Iancu si pormumboiu sunt doi incompetenti, doar ca Porumboiu are mai multa influenta in fotbal, si poate "ochi" la jucatorii care i se aduc in curte. In rest, doi imbecili... care si-au pedepsit ei insusi echipele proprii... unul cu datorii in toate partile si altul cu interzis la transferuri. Pfff... :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează