INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG, 6-1

Mathieu a clarificat situația gestului obscen: "A fost o tâmpenie. Mascherano a comis o eroare"

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 21:51

Jeremy Mathieu (33 de ani) a vorbit după calificarea istorică în fața celor de la PSG, scor general 6-5  și despre gestul său din vestiar, de la finalul partidei retur.

Într-o fotografie postată de Mascherano, Mathieu apărea arătându-le un semn obscen francezilor. "A fost o tâmpenie. Mascherano a postat o poză greșită. În imaginile lui Suarez și Rakitic nu apar în această ipostază. Mascherano a comis o eroare. Am discutat deja cu el. Ar trebui să aibă grijă, pentru ca poate crea o mulțime de controverse. Vreau să le transmit tot respectul celor de la PSG și fanilor lor", a declarat francezul.

Fundașul Barcelonei le-a transmis un mesaj lui Rabiot și Kurzawa: "Sunt tineri și ar trebui să fie mai modești". Cei doi au ironizat formația blaugrana după meciul tur.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează