INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID, MIERCURI, 21:45, TELEKOM, PROTV, LOOK, GSP

Mesaj clar înainte de șocul Bayern - Real: "Sunt cei mai buni lume! Doar noi îi putem bate"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 11:09

Bayern Munchen și Real Madrid se vor întâlni miercuri, de la ora 21:45, în turul semifinalelor UEFA Champions League. Meciul este liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și ProTV.

Directorul executiv al bavarezilor, Karl-Heinz Rummenigge, e optimist: ”Sunt cei mai buni din lume, favoriți să câștige și a treia Ligă consecutiv, dar noi avem calități excelente pentru a ne califica”.

Real Madrid nu-l sperie pe fostul mare internațional "Kalle" Rummenigge. Directorul executiv al bavarezilor e conștient de forța blanco, dar crede că a venit momentul revanșei și al unei noi finale. "Dacă există cineva în stare să o bată pe Real, atunci Bayern e acea echipă! Sunt cei mai buni din lume. E incredibil cum au reușit să câștige două Ligi consecutiv. Pleacă favoriți, dar noi avem calități excelente pentru a merge mai departe".

"Suntem mai în formă"

Și Uli Honess se arată încrezător în calificarea în finala de la Kiev. "Va fi un joc complet diferit față de ultimul duel. Suntem într-o formă mai bună ca anul trecut și Heynckes trebuie să profite la maximum. Precauți, dar optimiști. Nu-mi fac griji în privința lui Cristiano, el este mereu în formă", a declarat președintele lui Bayern. 

"Bayern este ca un bebeluș pentru Honess, care mai are câțiva ani de condus acest club. Marea sa virtute e că s-a pus mereu de partea jucătorilor, de aceea îl respectă enorm" Stefan Effenberg, fost mijlocaș Bayern

"Bayern - Madrid trebuia să fie finala. Bavarezii sunt Realul Germaniei, îi văd mai stabili, deja au luat titlul și au încredere. Madrilenii au evoluții oscilante, nu știi la ce să te aștepți" Uli Stielike, antrenor german și fost mijlocaș Real 1977-1985

7 dintre titularii lui Bayern s-au numărat ori figurează între obiectivele de mercato ale lui Real Madrid: Neuer, Alaba, Javi Martinez, Ribery, Vidal, Muller și Lewandowski

53 de meciuri a stat Heynckes pe banca lui Real în 1997-'98, 26 de victorii și 15 remize. A luat cu Real a 7-a Ligă și Supercupa Spaniei. Are 1.115 jocuri ca antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează