INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Mesajul războinicului Sergio Ramos: "Aș vărsa sânge încă de o mie de ori pentru acest tricou!" » Cât va lipsi de pe teren

FOTO: Reutes
FOTO: Reutes

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 09:42

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, va lipsi marți la Nicosia, în meciul cu APOEL, după ce Lucas Hernandez i-a provocat o fractură nazală în derby-ul cu Atletico, 0-0. Fundașul spaniol va reveni în campionat, cu Malaga sau Bilbao, purtând o mască de protecție.

Nimic nu-l sperie și nu-l poate scoate din circuit pe Sergio Ramos. Nici măcar o fractură de piramidă nazală, doar a mai pățit-o acum un deceniu cu Makaay. Căpitanul n-o va putea ajuta însă pe Real în deplasarea de la Nicosia, așa cum n-a putut continua după pauză în derbyul cu Atletico. A reintrat cu tampoane în nas, dar lovitura dură cu gheata în față aplicată de Lucas Hernandez îi provocase daune serioase fundașului blanco.

Nu se operează

"Aș mai vărsa sânge o dată și încă o mie de ori pentru această echipă și acest tricou. Vă mulțumesc pentru susținere, mă voi întoarce foarte curând", e mesajul postat pe Twitter. Ramos a ales, ca și în 2007, să nu se opereze, și să joace cu o mască de protecție. Dacă nu sâmbătă, cu Malaga, peste încă o etapă, la Bilbao.

  • APOEL Nicosia - Real Madrid se joacă marți, de la ora 21:45. Meciul este în direct pe TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

10 zileeste perioada minimă de pauză recomandată de medici în cazul fracturii nazale suferite de Ramos

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează