INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECLARAȚII

Messi, atacat de unde nu se aștepta: "Cristiano Ronaldo dă goluri în meciuri decisive nu într-un «Clasico» al cărui rezultat nu schimbă nimic"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 15:15

După prestația excelentă a lui Cristiano Ronaldo în meciul cu Atletico Madrid, în care a marcat toate cele 3 goluri, un jurnalist argentinian l-a ridicat în slavi pe portughez.

Martin Liberman, prezentator la Fox Sports în Argentina, a vorbit despre Ronaldo și l-a comparat pe acesta cu Messi, atacându-l pe starul Barcelonei.

"Te deranjează că este arătos, frumos, că are un abdomen perfect și că iese cu orice femeie. Lasă asta la o parte. Este unul dintre cei mai buni 10 fotbaliști din istorie, lăsând la o parte patriotismul de a-l iubi pe Messi. Este un superfotbalist și marchează goluri în meciuri decisive nu într-un «Clasico» al cărui rezultat nu schimbă nimic. Marchează în semifinale și finale de Champions League. Nu zic că e mai bun ca Messi, dar sunt la fel. Scoate tricoul Argentinei de pe tine și bucură-te de Cristiano.

Eu i-am luat interviu. Am mâncat cu el și m-a tratat mai bine ca Messi. Este mai educat decât mulți argentinieni. Este unul dintre cei mai buni atacanți din lume, câștigă 100 de milioane de euro pe an, are 15 mașini și o mulțime de fete îl vor. Cine a spus că Ronaldo nu face fapte bune? Are o fundație, face fapte de caritate și este educat", a spus Liberman, potrivit AS.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1266859436708956
Liviu Frisenström  •  04 Mai 2017, 16:25

Ronaldo face fapte de caritate pe cand Messi se sustrage de la a plåti taxe.

455584374775570
Enrique Luis  •  04 Mai 2017, 00:48

Asta care face declarațiile astea Sigur e Gay!

cneius
cneius  •  03 Mai 2017, 19:27

"arătos, frumos, are un abdomen perfect, câștigă 100 de milioane de euro pe an, are 15 mașini și o mulțime de fete îl vor" - Who cares ??? Pitipoancele si prostimea sint impresionate...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează