INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - ROMA, MIERCURI, 21:45, TELEKOM, GSP.RO

Messi, la vânătoare de italieni » Statistică dezarmantă înaintea "sfertului" cu Roma din Liga Campionilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2018 11:12

Lionel Messi (30 de ani) vrea să confirme statisticile bune împotriva rivalilor din Serie A. Doar 5 din cele 35 de echipe înfruntate în Ligă au scăpat fără gol, 2 fiind italiene. Romei i-a dat două, la 6-1 în 2015-'16.

Messi a rupt blestemul Chelsea în "optimi", atingând și el suta de goluri în Ligă. 12 dintre acestea le-a reușit în poarta rivalilor din Serie A plus 9 assisturi în 19 ciocniri. Leo vrea să continue vânătoarea de italieni și să prelungească seria cu o nouă victimă. Romei i-a dat deja 2 goluri și a oferit o pasă decisivă pe Camp Nou la acel 6-1, din ediția 2015-2016. E refăcut după accidentare, proaspăt și a salvat Barcelona, la 2-2 cu Sevilla.

5 goluri pe Camp Nou

Doar 5 echipe din cele 35 pe care le-a întâlnit în Ligă au scăpat fără gol din partea argentinianului, iar două vin din Il Calcio, Inter și Udinese! Milan rămâne ținta favorită a "Puricelui", cu 8 goluri și 3 assisturi în cele 8 dueluri, numai Arsenal încasând mai multe de la Leo în Europa (9 în 6 jocuri). În actuala ediție a competiției, argentinianul a reușit să puncteze de 6 ori, în 5 ocazii pe Camp Nou, câte o "dublă" cu Juventus și Chelsea. 

victorii, 7 remize și 3 înfrângeri (cu Milan, Juventus și Inter) are Messi în 19 partide jucate în Ligă contra echipelor din Italia

"Alertă la fazele fixe!"

Barca e avertizată de forța giallorossilor în fazele aeriene. Cotidianul Sport remarcă faptul că Roma are doi stoperi înalți și buni la fazele fixe, Manolas și Fazio, câte 2 goluri în acest sezon.

Plus că dispune și de un pasator și un furnizor de centrări formidabil, Kolarov, 11 assisturi, 9 în Serie A și 2 în Ligă. Și Dzeko este în formă și redutabil în jocul de cap, marcând golul calificării cu Șahtior și o "dublă" cu Napoli în campionat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  03 Aprilie 2018, 15:15

Roma nu are nicio sansa. Barcelona e cu o clasa peste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează