INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLZEN - FCSB 1-4 (3-6 LA GENERAL)

Milioanele aduc milioane » Dintre jucătorii steliști care au evoluat în "dubla" cu Plzen doar 4 au venit gratis. Ceilalți au costat 7,5 milioane €!

Tănase a marcat în Cehia și a făcut cel mai bun meci al său în tricoul FCSB Foto steauafc.com
Tănase a marcat în Cehia și a făcut cel mai bun meci al său în tricoul FCSB Foto steauafc.com

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2017 09:00

Becali era în culmea fericirii după calificarea automată în grupele Europa League.

A început calculele și a creionat o altă posibilă listă de achiziții: "Acum nu mai am emoţii, ne-am îndeplinit obiectivul, play-off-ul. La ora asta, noi încasăm aproximativ 12 milioane de euro, cu tot cu bilete. Sunt trei milioane că jucăm play-off-ul, două că intrăm în Europa League, mai luăm vreo trei din market-pool, încă două din ce jucăm acolo. Plus două milioane din bilete".

Performanța realizată miercuri de FCSB i se datorează în mare măsură patronului. Pentru 12 din cei 16 jucători pe care Dică i-a trimis pe teren în cele două meciuri cu Plzen, Gigi a scos din buzunar 7,5 milioane de euro, doar sume de transfer!

Cele mai scumpe achiziții au fost Alibec, Tănase și Budescu. "Acum mă apuc să investesc ca să îi spulber pe toți! O să iau vreo 4-5 din campionat. Poate dau acum, pe loc, 3 milioane pe Băluță, îi plătesc clauza și gata", a plusat latifundiarul.
Cei patru steliști care au jucat cu Viktoria și care au venit gratis la FCSB sunt: Florin Niță, după ce-și terminase contractul cu Chiajna, Ionuț Larie, de la CFR, Filipe Teixeira și Junior Morais, ambii de la Astra.

"La Plzen nimeni nu ne dădea șanse, dar am demonstrat că în fotbal se poate orice! Ne bucurăm că le-am dat peste nas multora"
Mihai Bălașa, fundaș FCSB

"Cred că putem spune că suferim de sindromul România. Mereu aceeaşi poveste, facem un joc bun în deplasare şi distrugem totul acasă. E greu de explicat ce s-a întâmplat"
Patrik Hrosovsky, mijlocaș Plzen

Cât au costat cei care au jucat cu Plzen

Jucător De unde a venit Suma de transfer (E)
Alibec Astra 2.000.000
Fl. Tănase Viitorul 1.500.000
Budescu Astra 750.000
De Amorim Astra 700.000
Bălașa AS Roma 500.000
G. Enache Astra 500.000
Man UTA 400.000
Momcilovici Pandurii 250.000
Pintilii Hapoel T. Aviv 250.000
Gnohere Dinamo 250.000
Ov. Popescu ACS Poli 200.000
Vl. Achim FC Voluntari 200.000

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
485809194904413
Costel Tudor  •  04 August 2017, 17:25

Bai ***, care stelisti ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogat
bogat  •  04 August 2017, 12:23

In mare e corect ce spuneti, fotbalul actual e dominat de echipele cu bani. Echipe din est care pana de curand jucau prin ligile inferioare si de care nu auzise nimeni au aparut brusc pe harta fotbalului european pentru ca un baron local a decis sa bage bani cu ghiotura. Altfel sa nu exageram, Viktoria Plzen e totusi o echipa slaba care a pus probleme mari FCSB. Sa mai vedem cand or da de adversari precum Milan sau Bilbao. Daca nu vor avea iarasi noroc la tragerea la sorti, pentru ca e noroc sa cazi cu Plzen dintr-o urna unde mai erau Dinamo Kiev, Ajax, CSKA Moscova, Club Brugge. Si Petrolul i-a eliminat pe astia cu un rezultat similar, dupa 1-1 acasa si victorie identica in deplasare. Atunci Petrolul avea deja 3-1 la pauza. Astra anul trecut i-au batut pe aceiasi cehi in deplasare si au remizat acasa. De fapt multi jucatori ce au participat la meciurile Petrolului si Astrei s-au regasit si acum in lotul FCSB. Din punctul asta de vedere putem spune ca preluarea Astrei sub sigla FCSB facuta de Gigi anul asta a fost o miscare foarte utila.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 August 2017, 09:17

De ce sunteți rai? Si Negoiță a investit. Voi stiti cat de mult costa ciorbele alea? Plus ca aveti impresia ca se fac singure? Aici se vede managerul adevarat, sa stii de unde iei ingredientele cele mai ieftine si sa plătești cat mai putin angajatii de la bucătărie. Plus ca si pânzele alea si vopseaua aveti impresia ca nu au costat bani? In total...a cheltuit cel putin 5000 euro pe cearsafuri pana acum, e cumpărătorul no.1 din România la cearsafuri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează