INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA LIGII / REAL - ATLETICO 4-1 DUPĂ PRELUNGIRI

Mircea Lucescu a remarcat o mare greşeală comisă de Diego Simeone în finala cu Real: "Poate din lipsă de experienţă"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 17:49

Mircea Lucescu a analizat finala dintre Real Madrid şi Atletico, scor 4-1 după prelungiri. Antrenorul lui Şahtior a remarcat o mare greşeală comisă de Diego Simeone.
"S-a văzut că a fost o mare greşeală că a jucat Diego Costa. Asta s-a văzut în prelungiri, pentru că a pierdut o schimbare. Nu cred că Simeone a insistat să intre, cred că a fost dorinţa jucătorului. Dar poate că a fost şi o lipsă de experinţă la Simeone.

A fost o primă repriză extrem de anostă, cu foarte multă agresivitate. Atletico a marcat după o gravă greşeală a lui Casillas. A contat mult că Ancelotti l-a scos pe Khedira şi a introdus un jucător de atac, pe Isco. Şi Marcelo a adus un plus important pe atac.

Real are un grup de jucători mai bun, mai mulţi jucători pe care poţi miza şi în meciuri importante. Din păcate, în prelungiri, Atletico a căzut fizic. Rămîneau cîte 4-5 jucători în atac şi nu mai puteau să revină.

A fost o greşeală că Atletico n-a închis mai bine în zona lui Marcelo. După ce-a intrat, brazilianul a făcut ce-a vrut", a spus Lucescu la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  26 Mai 2014, 12:28
Postat de roadster1988 pe 26 Mai 2014, 07:19

de ce se baga in seama coloratul?el cate finale a jucat cu marea luii experienta?

1. "luii" / lui - asta îţi arată vârsta şi incultura...2. Lucescu a fost un mare jucător, care vorbea 3 limbi străine fluent încă din 1970, când era căpitanul Naţionalei. 3. ML este respectat în toată Europa, face parte din vârful piramidei antrenorilor şi e supranumit "vulpea din Est". 4. Dacă un şeic ar aduce pe Messi, Ronaldo, Ibrahimovici etc, etc la o echipă din România, îţi garantez că nu va câştiga niciodată CL ! Se vor "adapta" stilului nostru fricos, se vor tăvăli la prima atingere (pe teren şi în cluburi...) iar Wenger ar critica arbitrajul după fiecare meci...Chestie de mentalitate în club. Du-l pe ML la Barca şi îi va face juniorii celebri în 2 ani..

sandokhan97
sandokhan97  •  26 Mai 2014, 07:59
Postat de roadster1988 pe 26 Mai 2014, 07:19

de ce se baga in seama coloratul?el cate finale a jucat cu marea luii experienta?

amice, "Il Muce" nu a avut finala de CL dar a castigat o Europa League. Nu e aceeasi chestie dar nici sa compari o echipa precum Atletico cu "Sahtior". nu ma intelege gresit, nu mi-a placut de Mucescu niciodata, dar ce-i drept e ca face parte din categoria antrenorilor de elita. si are dreptate cand spune ca Diego Costa a fost o greseala si nu doar in finala ci si pe ultima suta de metri in BBVA. Au avut putin noroc si au castigat liga chiar si asa, in CL nu le-a mai mers. Chiar si o mica gafa precum asta i-au costat cupa

roadster1988
roadster1988  •  26 Mai 2014, 07:19

de ce se baga in seama coloratul?el cate finale a jucat cu marea luii experienta?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează