INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Mircea Lucescu acuză arbitrajul din UEFA Champions League: "Trebuia să avem penalty! Arbitrii adiţionali nu au nici un rol"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 11:21

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut aseară cu Athletic Bilbao, 0-1, iar antrenorul român este nemulţumit de prestaţia arbitrilor.

"Mi-am dat seama că e penalty după reacţia tribunei. Eu nu înţeleg de ce îi ţin pe arbitrii adiţionali. Nu au nici un rol. Ei doar pasează responsabilitatea unul altuia. Arbitrul adiţional aşteaptă să ia decizia cel de la centru, iar ce de de la centru aşteaptă de la celălalt.

Aşa se ajunge greşeli mult mai mari decît dacă ar fi doar arbitrul de centru . Nu văd rostul acestor arbitri. În Ucraina i-au scos pentru că şi-au dat seama ca sînt cheltuieli în plus", a declarat Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Faza la care Mircea Lucescu a cerut penalty s-a petrecut în minutul 87, cînd mingea şutată de un jucător de la Şahtior a fost oprită cu mîna de fundaşul celor la de Athletic Bilbao, Balenziaga.

Chiar dacă a pierdut, Şahtior s-a calificat în primăvara europeană.

Clasament Grupa H
1.FC Porto  13p  
2.Shakhtar  8p     
3.Ath. Bilbao  4p
4.BATE 3p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 01:23
Postat de unico_biancorossi pe 27 Noiembrie 2014, 00:26

mai Luce, te duci in primavara, dar in EL> situatia din ukrayna afecteaza evolutia normala a echipei din donetsk. mai mult nu se poate.

rectific : deja e in primavara UCL..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:28
Postat de 1745flo pe 26 Noiembrie 2014, 15:36

Cea mai slaba grupa posibila si imposibila! In asa grupa cred ca si fc Oaea Crestina batea pe careva! Sau macar un egal, ca sa nu exageram totusi!;-)

.>))))))))))))))))))))))) este un alt adevar, dar este !.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:27
Postat de whiteredarad pe 26 Noiembrie 2014, 18:38

Il puteti voi injura si ironiza pe Lucescu. dar, a fost penalty,si... este adevarat,multe lucruri sint putrede. M Lucescu are o echipa buna,facuta de el,si,in ultimii 10 ani,cel putin, intre steaua si sahtior diferenta e enorma. Asa ca.....ramane cum am vorbit !

bravo. felicitari pentru fair play. este corecta opinia dumitale.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează