INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - BARCELONA 0-1

Corespondență de la Kiev Mircea Lucescu și părțile pozitive din eșecul cu Barcelona: „Este foarte important pentru ei”

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a analizat prestația formație sale din eșecul suferit pe teren propriu contra celor de la Barcelona, scor 0-1. +26   FOTO
Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a analizat prestația formație sale din eșecul suferit pe teren propriu contra celor de la Barcelona, scor 0-1.

Articol de , - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 01:43 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 01:43

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a analizat prestația formație sale din eșecul suferit pe teren propriu contra celor de la Barcelona, scor 0-1. 

  • Reporterul GSP Răzvan Luțac și fotoreporterul Ștefan Constantin au asistat la meci pe arena Olimpiyskiy și au transmis cele mai importante informații de la fața locului. 

Mircea Lucescu a prins Barcelona într-o perioadă delicată și a fost aproape să obțină un rezultat mare pentru fotbalul ucrainean. Inspirația lui Ansu Fati a decis însă partida de la Kiev, una arbitrată fără mari greșeli de Ovidiu Hațegan. 

Prea timizi pentru o Barçă în derivă » Cât de aproape a fost Mircea Lucescu de un rezultat mare și detaliile inedite observate pe stadion
Dinamo Kiev - Barcelona 0-1
Prea timizi pentru o Barçă în derivă » Cât de aproape a fost Mircea Lucescu de un rezultat mare și detaliile inedite observate pe stadion

Mircea Lucescu, după Dinamo Kiev - Barcelona 0-1

Dinamo Kiev are un singur punct în grupa de Liga Campionilor, remiza de pe teren propriu contra celor de la Benfica. Mircea Lucescu admite superioritatea adversarelor, dar găsește și părți bune în jocul campioanei Ucrainei. 

„Am avut situații foarte bune astăzi. Nu am marcat încă pentru că toate cele 3 echipe (.n.r. Bayern, Barcelona, Benfica) sunt mai bune decât noi. Această echipă nu a văzut Liga Campionilor timp de 5 ani. Dar e o bună lecție pentru jucătorii noștri. Reușim să marcăm în campionatul nostru și nu reușim aici. Avem grupe foarte grele, am avut și anul trecut, la fel ca acum”, a spus Mircea Lucescu, în conferința de presă de la finalul înfrângerii cu Barcelona.

Antrenorul român remarcă însă un progres în evoluția elevilor lui: „Ne-a lipsit curajul în primul meci. Ne-am apărat cu exactitate. I-am împiedicat să își pună în valoare calitățile individuale. Acum, fundașii noștri centrali nu au mai jucat la întâmplare. Este foarte important pentru cineva de vârsta lor. Văd o creștere din punct de vedere profesional”. 

FOTO Imagini spectaculoase de la Kiev

+22 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga Campionilor: 

Istvan Kovacs, greșeală mare de arbitraj în Liga Campionilor: „Teribilul român nu a acordat un penalty bizar de clar”

VIDEO + FOTO Italienii acuză după Atalanta - Manchester United! Cer henț la golul decisiv marcat de Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează