INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Mourinho pregăteşte deja meciurile cu Steaua: "Giovanni, spune-mi cînd şi unde joacă!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 20:46

Jose Mourinho nu lasă nimic la voia întîmplării. Tehnicianul lui Chelsea l-a sunat imediat după tragerea la sorţi pe Giovanni Becali, un apropiat de-ai săi, pentru a afla mai multe detalii despre Steaua.

"Unde joacă Steaua şi cînd are primul meci? Vreau să-mi trimit oamenii s-o urmărească înainte de meciurile directe", a fost rugămintea pe care antrenorul portughez. Acesta ia Steaua în serios, deşi la începutul noului mandat la Chelsea se folosea de numele "roş-albaştrilor" pentru a minimaliza succesul echipei din Europa League cu Rafa Benitez pe bancă.

"Europa League poate fi analizată în două feluri. Unul: o cîştigi. Altul: de ce o cîştigi? O cîştigi pentru că nu ai trecut de grupele Ligii Campionilor. Al doilea motiv: nu dai de echipe ca Steaua Bucureşti în Champions League", spunea atunci The Special One, care va da peste Steaua în Liga Campionilor.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Mourinho după ce a aflat că joacă împotriva Stelei în Liga Campionilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
dash.berlin
dash.berlin  •  11 Septembrie 2013, 12:04
Postat de vasile_69 pe 02 Septembrie 2013, 09:26

Asa se va intampla tinand cont de aroganta lui Mourinhio, cand esti arogant platesti si cred ca Steaua va castiga mai clar decat a facut-o in Europa Lique !!!

Si eu sper sa castigam la Bucuresti,ca la Londra nu cred ca avem putrea sa o facem .

vasile_69
vasile_69  •  02 Septembrie 2013, 09:26
Postat de cracker pe 01 Septembrie 2013, 22:35

Tare as vrea sa bata Steaua la Bucuresti sa-i mai dea peste nas lui Mou asta.

Asa se va intampla tinand cont de aroganta lui Mourinhio, cand esti arogant platesti si cred ca Steaua va castiga mai clar decat a facut-o in Europa Lique !!!

botizan
botizan  •  02 Septembrie 2013, 08:33
Postat de iulian099 pe 02 Septembrie 2013, 02:29

E deplasata intr-adevar, doar pt a impune o idee, aceea ca ar trebui sa ne doara in f u n d de restul si parerea lor si sa facem treaba ca o sa ne poarte ei frica daca o facem bine. Trebuie sa inteleg ca suntem inca o echipa mica la masa bogatilor. Avem insa avantajul ca restul ne subestimeaza, asa am reusit si victoria cu chelsea anul trecut. Sunt sigur ca inca o fac, am citit la englezi pareri despre cine trece mai departe si erau doar Chelsea si Schalke cu 15 pcte minim pt chelsea in grupa, asa ca sa nu ne mai purtam cu nasul pe sus ca suntem buni. Ciocul mic, capul jos si multa munca pt ca exista un motiv pt care suntem in grupa a 4a valorica.

Cam asa ceva , pe orice site de predictii te uiti , toata lumea spune ca Chelsea si Schalke se vor califica lejer ... Si englezii isi pun problema doar daca vor castiga grupa , sau vor avea probleme cu Schalke , dupa ce au fost dominati de Bayern Dar sa spui ca nu au auzit de noi e o prostie , mai sunt care au scris pe site-urile engleze ca Chelsea a avut probleme cu Steaua , si Man United cu Cluj , dar ei sunt "confident" ca vor merge lejer mai departe :))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează