INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA

Mutu îl atenționează pe Reghecampf: "Sper să ia meciul cu City în serios, altfel vor lua mai mult de 5"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 20:46

Adrian Mutu îl sfătuiește pe Laurențiu Reghecampf să ia în serios meciul retur cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, mai ales după rezultatul din tur când englezii s-au impus cu 0-5.

"Sper ca Steaua să ia meciul în serios. Stadionul va fi foarte plin, lumea e cu City. Publicul va dori goluri. Sper ca Steaua să fi luat în serios acest meci. Putem să ne facem de râs rău de tot dacă nu se întâmplă asta. Nu zic că la acel 0-5 s-a făcut de râs, dar azi dacă nu vor lua meciul în serios nu e deloc bine, scorul poate fi mai mare decât în tur", a declarat Adrian Mutu la Digisport.

Meciul dintre Manchester City și Steaua se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct la Pro tv, Dolcesport și liveTEXT pe GSP.ro.

Echipele de start:

Manchester CityHart - Maffeo, Stones, Kolarov, Clichy - Toure, Fernando, Delph - Navas, Iheanacho, Nolito
Rezerve: Gunn, Sterling, Aguero, Silva, Fernandinho, Adarabioyo, Tasende

Steaua:Cojocaru - Aganovici, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Bourceanu (cpt) - Enache, Muniru, Ovidiu Popescu, Hamroun - Tudorie
Rezerve: Niță - Simion, Stanciu, Vîlceanu, Achim, Dan Popescu, Popa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
194362334230310
Robert Damian  •  24 August 2016, 23:58

Asta e ultimul om din galaxie care putea sa-si dea cu parerea!!!!Toxic personaj!!!!O rusine romaneasca de proportii!!!!

1062189660497423
Serban Dudus  •  24 August 2016, 22:25

Mutu?vorbeste mutu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează