INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECIZIE

N-au voie la Napoli! Motivul pentru care fanii lui Nice sunt interziși în meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat vineri, 11 august 2017 20:14

Fanii lui Nice nu vor avea voie să meargă la Napoli pentru meciul din play-off-ul Ligii Campionilor, de pe 16 august, din cauza unor probleme de securitate.

Decizia a fost anunțată de clubul din Ligue 1, care a spus că autoritățile italiene i-au informat astăzi pe francezi despre interdicție.

Din cauza temerilor legate de potențiale confruntări și de necazurile din trecut, biletele la Napoli-Nice nu vor fi disponibile pentru nicio persoană cu reședința în Franța.

Autoritățile franceze vor decide și ele dacă îi vor trata la fel pe fanii lui Napoli care speră să călătorească pentru meciul din retur pe Allianz Riviera Stadium. Meciul se va juca pe 22 august.

Lucrurile s-au încins între fanii celor două echipe la un amical din presezon, acum 2 ani, chiar la meciul de debut al lui Chiricheș, când suporterii lui Nice i-au atacat pe fanii lui Napoli înainte de meci și au avut loc scene violente, fiind chemate forțe de ordine în număr mare pentru a calma lucrurile (foto jos). A izbucnit și un incendiu, care a închis o autostradă timp de o oră. Poliția a folosit atunci gaze lacrimogene împotriva fanilor italieni, care aruncau cu pietre pe șosea de pe o pasarelă.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează