INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

Nicolae Dică, despre viitoarea adversară din Liga Campionilor: "Nu suntem favoriți la calificare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 13:41

FCSB va evolua în turul 3 prelimar al Ligii Campionilor împotriva Viktoriei Plzen. Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre formația cehă imediat după tragerea la sorți.

"Dintre cei cinci adversari posibili din urna capilor de serie, Viktoria Plzen părea cel mai accesibil adversar, dar asta nu înseamnă că suntem favoriți la calificare. E

ste vorba despre două meciuri din preliminariile UEFA Champions League, astfel încât totul va fi echilibrat. Ne dorim foarte mult să ne calificăm, iar pentru a reuși acest lucru, trebuie să avem atitudine si să demonstrăm că merităm", a declarat Dică pentru site-ul oficial al formației. 

  • Partida tur se va disputa pe 25/26 iulie, în România, iar returul pe 1/2 august, la Plzen.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  14 Iulie 2017, 15:58

E bine Dica, mult mai bine, fii modest ca nu strica, avem timp sa ne laudam in grupe, bafta . FORTA STEAUA , CAMPIOANA CAMPIOANELOR, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, restul e vrajeala pe care nu o halesc nici cainii sau ...doar cainii...

brandremist
brandremist  •  14 Iulie 2017, 15:00

Ia te uită ce spune și Nicoale ăsta :))) Ce modestie gândită prost! Bă, cu echipa pe care o ai n-ai NICI O SCUZĂ să nu treci de Viktoria!!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Iulie 2017, 14:33

Dicane, ti-ai intrebat jucatorii care au venit de la Astra ce parere are despre Victoria? Decat sa fi inceput aceasta campanie cu un astfel de "imbold", mai bine taceai din gura. Este prima mare gafa pe care ai facut-o!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează