INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA, MIERCURI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Norvegienii vin să provoace surpriza pe Naţional Arena: ”Steaua e favorită, dar o putem elimina”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 21:49

Tehnicianul echipei Stromgodset, David Nielsen, a declarat, marţi seară, că Steaua este favorită în manşa secundă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, însă a subliniat că formaţia sa se poate califica dacă va "prinde o seară bună".
"Ştim că vom începe cu un handicap, dar ne aşteptăm să facem un meci bun, ca în prima repriză din tur. Chiar dacă avem un program foarte încărcat, sîntem pregătiţi pentru acest meci. Steaua este clar favorită să meargă mai departe, dar dacă vom prinde o seară bună, ne vom califica.

Ne aşteptăm ca Steaua să joace altfel decît în tur pentru că partida se va disputa pe un gazon natural. Cred că Steaua va ieşi la joc, va fi agresivă şi va juca ofensiv, dar noi vom juca aşa cum o facem de obicei", a declarat Nielsen.

Meciul dintre Steaua şi Stromsgodset va avea loc miercuri, de la ora 20:30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
brancusi
brancusi  •  23 Iulie 2014, 09:04

Absolut singurul lucru notabil la Stromeleagsen este prezenta in lot a acelui pusti de 15 ani,extrem de talentat.Iar ca picanterie,semnalam prezenta danezului pur sange,antrenorul Nielsen(seamana leit cu Peter Schmeichel)

solomon_i
solomon_i  •  23 Iulie 2014, 08:44

Ce-o fi insemnand pentru ei "o seara buna" ? Sa nu fie noros ?! Diseara se anunta ploi...!

dase
dase  •  23 Iulie 2014, 08:21
Postat de unico_biancorossi pe 23 Iulie 2014, 01:13

nu, asta e realitatea. aia sunt vai de capul lor. ii bate oricine din romania..))

Oricine ii bate din România inafara de niu Dinamu.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează