INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

"Nostradamus din Ghencea" prefaţează duelurile din Ligă: "Vom fi prima echipă din România calificată în primăvară"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 29 august 2013 21:16

Steaua a picat într-o grupă accesibilă, alături de Chelsea, Schalke şi Basel, iar oamenii din fotbalul românesc sînt optimişti pentru o calificare în primăvara Ligii Campionilor.

Este şi cazul lui Helmuth Duckadam, "Nostradamus din Ghencea", cel care a ghicit scorul exact de la Varşovia, scor 2-2: "Putem face faţă şi cred că putem deveni prima echipă din România calificată în primăvara Ligii Campionilor. Pe Chelsea i-am învins anul trecut, Schalke nu mai e la fel de puternică, iar pe Basel îi putem bate. E o grupă bună pentru noi. Nu-mi pare rău că n-am picat cu adversari buni.

Dacă vom face achiziţiile de care avem nevoie, vom face o figură frumoasă în Ligă. Cu 2-3 întăriri facem faţă cu brio. Ne trebuie un fundaş, un mijlocaş dreapta şi un atacant. Wesley suna bine acum 2 ani, acum nu ştiu", a spus Helmuth Duckadam la DolceSport.

 


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
dtdr
dtdr  •  30 August 2013, 19:18

in ghencea nu poate exista Nostradamus. Acolo a fost armata, cu generalii ei, valentin si acum jiji . frf si lpf ! Putere si bani. Atat. Inteligenta trebuie cautata in alta parte !

speedy73
speedy73  •  30 August 2013, 10:42
Postat de forzzasteaua pe 30 August 2013, 10:02

Cu Chelsea nu avem nici o sansa - nu mai este echipa de anul trecut - tot ce avem de facut cu ei este sa nu primim multe. Cu Schalche si Basel este posibil dar ne trebuie multa determinare si jocuri de presing - daca jucam cu ei cum am facuto cu Legia nu avem scapare. Sanse sunt nu neg este o grupa mai usoara intradevar dar cu lotul actual nu cred. Mai avem nevoie de cel putin 5/6 jucatori care sa nu oboseasca pe banca. Avem nevoie de 5/6 jucatori pe care sa-i rulezi de la un meci la altul deci sa fie titulari (astazi joaca Gardosi - maine joaca Varela de exemplu) daca aducem rezerve la rezerve vedem primavara altadata.

mie mi se pare o grupa f echilibrata. chelsea pare sa fie favorita, dar nu mi se pare ca se detaseaza foarte mult. chiar daca nu mai e echipa de anul trecut, cred ca numai benfica era un cap de serie mai accesibil. celelalte 3 echipe cred ca sunt de valori sensibil egale. in mod normal, cred ca vom scoate 7-8 puncte, ceea ce ne-ar asigura locul 3. dar nu e nimic imposibil, nu exclud nici locul 4...sau 1. o sa vedem :)

mgexpert
mgexpert  •  30 August 2013, 10:27

...Steaua a picat bine dar are nevoie de intariri..

Vezi toate comentariile (17)
Comentează