INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - CHELSEA

Nu e pe placul antrenorilor români » După Basarab Panduru, încă un tehnician îl acuză pe Jose Mourinho: "A refuzat fotbalul"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 10:48

Atletico Madrid şi Chelsea Londra au remizat aseară în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, scor 0-0, într-un meci cu puţine ocazii de poartă, dar cu mai mulţi nervi.

La meci a fost prezent şi Cosmin Contra, antrenorul lui Getafe, care s-a declarat dezamăgit de tactica aleasă de Jose Mourinho, la fel cum şi Basarab Panduru a acuzat strategia tehnicianului portughez în sfertul de finală cu PSG:

"N-au fost două ocazii clare de gol. Chelsea a refuzat să joace fotbal. A fost un meci foarte plictisitor. Am fost la meci şi m-am plictisit.

Poate trebuia David Villa introdus mai devreme. Totuşi, 0-0 nu e un rezultat rău pentru meciul de la Londra. Nu cred că Mourinho va juca ofensiv în retur, va juca prudent şi va aştepta să plece pe contraatac", a spus Contra la Dolce.

Citeşte şi: VIDEO I-a lăsat fără Mouniţie! » Jose Mourinho i-a dat şah etern trupei lui Diego Simeone


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
bdgeorge
bdgeorge  •  24 Aprilie 2014, 07:40

Asta e din seria :Uite cine vorbește !!! Panduru si Contra doua nulitati ca antrenori critica!!! Panduru a mai facut-o si dupa meciul cu PSG (atunci era si mai rau Mou era un cacacios fricos) cand declara ca100% PSG e in semifinale.. Mourinho știe sa joace asemenea meciuri la sfârșit nici dracu nu mai tine minte cum a jucat echipa ci numai cine a castigat...sau ieri Bayern 70% posesie Real 4-5 ocazii care puteau sa închidă semifinala..eu tot sper ca echipele mai ofensive (Atletico si Bayern) vor juca finala dar va fii greu ca amândouă sa se califice mai ales Atletico care nu prea au experiența in fazele astea..dar oricum sa vb Panduru depre Mou e penibil

alex311088
alex311088  •  24 Aprilie 2014, 01:23

cred ca se zvarcoleste in pat noaptea

glorie
glorie  •  23 Aprilie 2014, 17:45
Postat de joze_maurinio pe 23 Aprilie 2014, 11:32

Eu nu am auzit in viata mea de echipa Chelsea Londra. Asteptam ca acesti ziaristi care nu se pricep absolut deloc la fotbal, sa ne spuna ceva si despre echipa Everton Liverpool. Sau despre echipa West Ham United Londra. Si daca tot eram la predicat, sa ne spuna si in ce liga joaca echipa Aston Villa Birmingham. Bai baieti, ar trebui sa va aresteze cineva pentru fals si uz de fals, si chiar pentru inselaciune, ca luati un salariu ilegal.

E din Londra, nu mai fa atata caz!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează