INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA, MIERCURI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Nu e premieră pentru toţi » O parte dintre stelişti au mai evoluat pe gazon sintetic. Le prieşte pe stadioane mici

Stadionul din Drammen a fost construit în 1924
Stadionul din Drammen a fost construit în 1924

Articol de , - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 01:31

Trei dintre steliştii care vor juca miercuri seara au mai evoluat în cupele europene pe teren sintetic.

Roş-albaştrii se tem în primul rînd de teren. Arena Marienlyst, cea care va găzdui meciul din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, întîlnirea dintre Stromsgodset şi Steaua, are o capacitate de doar 7.500 de locuri şi gazon sintetic.

Totuşi, nu e prima oară cînd actuala campioană a României evoluează pe o astfel de suprafaţă de joc.

În sezonul 2012-2013, steliştii s-au întîlnit cu Ekranas, din Lituania, iar meciul din deplasare s-a jucat tot pe sintetic. Atunci, românii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de Martinovici şi Adi Popa. Dintre cei care au evoluat în partida respectivă, miercuri seara vor mai putea evolua doar Chipciu, Latovlevici şi Lucian Filip.

Le prieşte pe stadioane mici
În ultimii ani, Steaua a disputat în cupele europene cinci meciuri pe stadioane cu o capacitate mai mică de 15.000 de locuri. Roş-albaştrii n-au pierdut nici un joc şi au reuşit să cîştige de patru ori, celălalt meci încheindu-se la egalitate.

626130-meciuri-steaua.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Cîrţu se teme
Sorin Cîrţu a spus la Dolce că echipa lui Gâlcă avea nevoie de mai multe meciuri oficiale înaintea partidei de miercuri din Liga Campionilor: "Faptul că se joacă rapid trebuie să îţi dea puţin fiori pentru că echipa mai are nevoie timp. Ar fi fost bine ca meciul asta să fi avut loc mai tîrziu. E altceva cînd mergi pe jocuri oficiale. E dificil pentru stelişti, îţi trebuie tărie de caracter, multă putere ca să poţi să treci pentru un asemenea moment. Un psihic puternic te mai ajută uneori să treci peste asta, dar nu tot timpul".

"Nu ne comparăm cu Steaua"
Stromsgodset a cîştigat un nou meci în campionatul Norvegiei, de această dată cu 1-0, în faţa celor de la Brann. La finalul partidei, antrenorul David Nielsen a vorbit la ProTV despre meciul cu Steaua: "Ne înfruntăm cu o echipă foarte mare, de abia aşteptăm cele două meciuri. Supercupa nu e aşa de importantă pentru Steaua, ci mai mult meciul de miercuri. Ştim că o să jucăm cu o echipă foarte bună! E mai experimentată în Europa, noi avem o echipă tînără. Nu putem s-o concuram pe Steaua la jucători. E imposibil din punctul ăsta de vedere".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează