INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA ÎN LIGA CAMPIONILOR

Nu se tem de Steaua » Slovacii vor să scoată campioana României din Europa: ”Ne-am dorit un nume mare, acum să arătăm ce putem”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2015 15:58

Jucătorii lui Trencin sînt optimiști înaintea confruntării cu Steaua, contînd pentru turul doi preliminar al LigII Campionilor.

”Am picat cu un adversar puternic. Voiam să jucăm cu un nume important și fix asta s-a întîmplat. Acum trebuie să arătăm ce putem. Cred că vom avea parte de o dublă echilibrată pe care o putem domina”
Matus Bero, mijlocaș Trencin

”Vom evolua în fața unei echipe de calitate, campioana României. Este cel mai dificil adversar pe care îl putea întîlni. Nu ne așteptăm să avem un meci ușor cu Steaua, dar vom încerca să obținem rezultate bune”
Peter Klescik, căpitan Trencin

”Au o echipă bună, i-am văzut și la meciul cu Trnava în urmă cu cîțiva ani. Formează o echipă tehnică. Cu siguranță că va încerca să joace fotbal”
Igor Semrinec, portarul Trencin

Citește și: Cine este AS Trencin, adversara Stelei din turul 2: patron olandez și parteneriat cu Ajax » Am cîștigat toate duelurile cu slovacii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cipinho79
cipinho79  •  23 Iunie 2015, 17:47

eu n-as trece calificarea Stelei drept sigura, este nevoie de multa munca, Trencin este o echipa buna care marcheaza mult. nu va lasati pacaliti dupa ultimul lor amical cu Mlada de ieri, sunt convins ca slovacii stiu exact situatia de la Steaua si au sperante mari. in mod sigur Trencin va marca impotriva Stelei, ramane de vazut cu cine va riposta Steaua in atac

stelistu.batran
stelistu.batran  •  23 Iunie 2015, 14:20

Pai o sa scoata Aromania-Machidonia-ZGARCENIA-Pipera LEJER !!! fara efort, cu victorie in ambele meciuri. Cu Radoi antrenor si Uriasele Achizitii facute in INTERMERCATO de echipa cicoiului nu are nicio sansa facatura Steaua.

802589673128559
Dorel Caleanu  •  23 Iunie 2015, 11:08

Nume mare ?? da cat de inalte sant literele ?? Ma *** de ras ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează