INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA 2-2

Oficialii Stelei, nemulţumiţi de evoluţia echipei: "E a treia oară cînd jucăm foarte slab în prima repriză în Ligă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 21:52

Helmuth Duckadam nu este mulţumit de jocul Stelei şi a remarcat faptul că e a treia oară în tot atîtea meciuri cînd roş-albaştrii încep prost partidele din UEFA Champions League. 

"Pentru a treia oară în acest sezon de Champions League am jucat foarte slab în prima repriză. Nu am atacat, nu am avut angajament, apărarea nu s-a descurcat deloc!

Am luat, oricum, o opţiune importantă pentru calificare, nu am deloc emoţii în privinţa returului.

Nu mi-a plăcut Lemnaru, mă aşteptam la mai mult de la el, chiar dacă a jucat puţin. E clar că are nevoie de timp de adaptare", a declarat preşedintele Stelei.

Steaua a remizat cu Aktobe, scor 2-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (174)
sakamoto
sakamoto  •  31 Iulie 2014, 13:07

Important este sa se califice! Degeaba joci bine-precum Romania la baraj cu grecii-si se califica intotdeauna adversarii. Steaua este mai buna decit asiaticii si se va califica. Becali nu are bani de investitii, banutii de la UEFA ii papa Mircea Sandu. Campioanele Romaniei la fotbal, au contract ferm cu Nasu:devii campioana daca vreau eu, iar banii de la UEFA sint ai mei, ai Nasului! Nasul este in libertate, pt ca a avut bani multi si a stiut pe cine sa mituiasca. O mina spala pe cealalta...Traiasca si infloreasca in veci, fotbalul Mafiot!

ainraymon
ainraymon  •  31 Iulie 2014, 12:09

Costele esti varza! Iar Steaaua a devenit spanac cu perje... Asa se intampla cand ramane argaseala sef... Ce dracu a condus asta la viata lui? Iar becali doarme in porumbul de la academia finului!!! Pune bai nea gigi mana pe robinet, oprestele un pic euroii si fai sa manance jar... Pentru ca de nu adio milioane, adio titlu si bun venit insolventa!!!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  31 Iulie 2014, 09:13
Postat de lapusneanul pe 31 Iulie 2014, 08:54

mai asteapta 7 min. si afli....se actualizeaza stirile la ora 9

9 dimineata sau 9 seara?:)

Vezi toate comentariile (174)
Comentează