INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA

Oficialii Stelei privesc partea bună a "dublei" cu Manchester City. Reacția de la plecarea echipei spre Anglia

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2016 11:54

Helmuth Duckadam nu se teme de returul cu Manchester City și e de părere că echipa are numai de câștigat de pe urma acestui joc. 

"Să încercăm să facem un joc cât mai bun. Sigur, calificarea e jucată, nu suntem absurzi, dar faptul că întâlnim o echipă atât de puternică e un avantaj pentru noi, pentru grupele Europa League, să ne pregătim.

În momentul când ai pierdut aici cu 5-0 de ce să-ți mai fie frică? Eu sunt convins că băieții au învățat din lecția pe care ne-au dat-o la București. Sigur că diferența de valoare e clară", a spus Helmuth Duckadam conform Dolce. 

Manchester City - Steaua este miercuri, de la ora 21:45, în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
observator_federal
observator_federal  •  23 August 2016, 21:33

De vazut maine seara atmosfera de antrenament a meciulu; macar de ar fi antrenament "cu public" (FCSB asa se lauda, ca umple stadioanele...). In ciuda declaratiilor optimiste (fanteziste) ale oficialilor FCSB, adevarul este ca vicecampioana va reveni dupa acest meci asa cum si pleaca la Manchester, adica "cu coada intre picioare". Problema este care va fi scorul general al dublei manse cu City? ... asa, pentru statisticile cu si despre FCSB, care mult le plac ziaristilor bucuresteni.

896192190498051
Adi Mitrea  •  23 August 2016, 20:56

Fcsbistilor nici de sparing-partener nu sunteti buni. Iti dai seama cata umilinta tb sa fie sa mergeti la City in situatia asta? Fara explicatii stupide , va rog. Si inca ceva: Dinamo va da clasa la capitolul suporteri.Cine injura sau jigneste sa fie de capul lui.

mal.
mal.  •  23 August 2016, 19:29
Postat de juliusmad pe 23 August 2016, 14:01

La mintea ta.......asta ai inteles tu? :))) a zis ca e bine ca jucam cu rchipe tari, asta ne pregateste pentru meciurile di europa league. Nu mai citi printre randuri, citeste chiar randurile :))))

Câtă dreptate aveți! Lumeeee!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează