INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG, MIERCURI, 21:45, DOLCE, GSP

Omul-cheie pentru ca Barcelona să joace perfect nu e Messi » Cine e cel despre care spaniolii spun că: "Dacă el e în formă, echipa e de neoprit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 11:25

După 0-4 în tur, Barcelona se pregătește de o "remontada" și încercă să o elimine pe PSG din optimile Champions League.

Catalanii vor juca miercuri pe Camp Nou, iar toți cei din jurul echipei sunt extrem de încrezători în șansele de calificare, mai ales după ultimele două rezultate: 6-1 cu Gijon și 5-0 cu Celta Vigo.

În plus, presa din Spania a analizat jocul echipei din ultimele etape și a găsit omul-cheie pentru calificare. Spaniolii îl văd pe Busquets decisiv în meciul cu PSG, nu pe Messi sau Suarez și titrează: "Dacă Busquets e în zi bună, Barcelona merge ceas"

Mijlocașul de 28 de ani pare că și-a regăsit cea mai bună formă, mai ales că în meciul cu Celta a recuperat 12 baloane în 60 de minute, dublu față de media sa din campionat.

Spaniolii scriu că dacă Busquets va juca la cel mai înalt nivel și va controla jocul la mijlocul terenului, Barcelona va avea mari șanse de a câștiga meciul la o diferență care să îi permită calificarea.

90% este procentajul paselor corecte date de Busquets în La Liga, având un total de 1.274 pase reușite

LUIS Enrique schimbă sistemul

În ultimele două etape, Luis Enrique a schimbat sistemul de joc al Barcelonei pentru a avea o forță ofensivă mai mare. Spaniolul a jucat 3-4-3 și presa catalană scrie că aceasta va fi formula de start și în meciul cu PSG.

Echipa probabilă Barcelona: Ter Stegen - Pique, Mascherano, J. Alba - S. Roberto, Iniesta, Busquets, Rakitici - Messi, Suarez, Neymar

  • Barcelona  - PSG se joacă miercuri, 8 martie, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Martie 2017, 12:37

Busquets e tot mai ametit. Barca n-are nici o sansa cu PSG.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează