INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA ÎN LIGA CAMPIONILOR

Optimism după ce Steaua și-a aflat adversara din preliminarii: "N-ai ce căuta în grupe dacă nu te descurci cu ei"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2015 13:32

Mihai Stoichiță, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre confruntarea cu Trencin, din cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

”Din ce știu, au un stil olandez. Parcă au o colaborare cu Ajax. Nu cred că sînt mai bun ca noi, nici n-au experiența Stelei. Pînă la urmă e o tragere bună.

Nu știu dacă mai e un așa mare avantaj faptul că meciul retur se joacă în România. Primul tur e rezolvat. Asta e părerea mea. N-ai ce căuta în grupe dacă nu te descurci cu Trencin”, a spus Mihai Stoichiță la DolceSport.

Citește și: Cine este AS Trencin, adversara Stelei din turul 2: patron olandez și parteneriat cu Ajax » Am cîștigat toate duelurile cu slovacii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1606792262943734
Florinel Sava  •  22 Iunie 2015, 19:54

anunt de ultima ora ca urmare a faptului ca echipa fcsb nu este omogena uefa a hotarit ca fc trencin sa fie inlocuita cu vicecampioana gibraltarului iar in caz de calificare in turul 3 viitorul adversar sa fie ocupanta locului3 din campionatul san marino

bebe21
bebe21  •  22 Iunie 2015, 18:37

ne scot astia....pierdem acolo si facem egal acasa...anul trecut de abia de abia au pierdut cu Hull City...eram sigur ca picam cu ei...bulanul proverbial al Stelei s-a cam dus...acum ne trebuie jucatori...nu multi inca vreo 5-6 cel putin....!

aleu
aleu  •  22 Iunie 2015, 16:50

Ceva de genul, "sa facem bine ca sa nu facem rau".. Pai dc nu te descurci cu astia, nu ajungi in grupe, e limpede. Auzi la antrenorul secolului "n-ai ce cauta in grupe....." Asta vrea iar antrenor la Steaua si nu stie ce sa declare... doar,doar l-o contacta Jiji..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează