INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

Panduru face praf 3 steliști după meciul cu Sparta Praga: "Nu poți să fii titular la Steaua și să joci așa"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 15:34

Sparta Praga și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Basarab Panduru a analizat prestația jucătorilor lui Reghecampf și i-a criticat pe Enache, Tudorie și Achim. Totuși, fostul jucător al Stelei este de părere că formația roș-albastră se va califica în play-off-ul UEFA Champions League.

" Steaua are sanșe mari să se califice, iar rezultatul este meritat. Sparta nu mi s-a părut o echipa care să plece cu prima șansă în meciul retur. 

Mă așteptam ca Enache să facă mai multă superioritate. La Tudorie te aștepți să aibă ocazii. A scapat în careu de câteva ori pe stânga, dar în loc sa forțeze, se întoarce și dă pasă înapoi. De asta a și fost schimbat. Dacă  joci titular la Steaua și nu ai nicio ocazie, nu poți să rămâi în teren.

De la Achim mă așteptam la mai mult. Am vrut să urce cu mingea, să se ducă în terenul advers sau să dea o pasă bună. El s-a mulțumit cu puțin", a spus Panduru la DolceSport.

Gabi Enache a primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mică a meciului, în timp ce Achim și Tudorie au primit 5. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dase
dase  •  27 Iulie 2016, 17:04

Domnu Panduru, te rog sa nu ii mai critici ca ei nu au nici o vina. Au ajuns titulari datorită faptului ca ciobi a devalizat lotul Stelei.Nu ai văzut ce avea Steaua pe banca de rezerve? Niște copii. Cu cine ai fi vrut sa joace Reghe in locul lor ? Cu ciobi atacant ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează