INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA

Patronul lui Ludogoreţ îşi amendează jucătorii înainte de meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 14:31

Jucătorii lui Ludogoreţ au fost criticaţi dur de directorul excutiv al clubului, Angel Petricev, după egalul 2-2 cu Lokomotiv Sofia de sîmbătă seară.

"Nu au jucat nimic, nu-mi place absolut deloc jocul pe care l-au făcut. Vor exista şi amenzi după acest semieşec, trebuie ca jucătorii să fie responsabili şi să-şi dea seama că ne interesează toate competiţiile. Nu e posibil să nu tratăm cu atenţie un meci important de campionat! Se pare că jucătorii noştri s-au gîndit doar la meciul cu Steaua, de miercuri, şi asta nu e deloc bine".

După declaraţiile lui Petricev, patronul echipei, Kiril Domuschiev, şi-a scos jucătorii ieri la masă, unde au petrecut mai bine de 3 ore împreună.

"Sper ca tot ce nu mi-a intrat acum să-mi intre în meciul de la Sofia. O să fie bine pentru noi, fanii să aibă încredere în noi! Sînt meciuri în care mingea fuge de tine şi partide în care mingea fuge spre tine", a spus Claudiu Keşeru, la finalul meciului cu Ceahlăul.

Interes major pentru bilete
În Bulgaria este un interes major pentru meciul de miercuri seară contra Stelei, în primele două zile s-au cumpărat peste 10.000 de bilete, iar oganizatorii aşteaptă ca la partidă să fie peste 30.000 de spectatori.

În acest moment, în ţara vecină se vînd bilete în 6 oraşe, atît la magazine de telefonie mobilă, în benzinării sau la principalele atracţii din oraş. Suporterii stelişti beneficiază de 2.200 de bilete care se vînd în Ghencea şi la Mall Arena din Berceni. Galeria va pleca spre ţara vecină, miercuri diminaţă la ora 7:00, din faţa stadionului Steaua.

Manşa retur a play-off-ului Ligii Campionilor dintre Ludogoreţ şi Steaua se joacă miercuri, la Sofia, de la ora 21:45, în direct pe Dolcesport, Digisport şi liveTEXT pe GSP.RO. În tur, formaţia lui Gâlcă a învins cu 1-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
solomon_i
solomon_i  •  25 August 2014, 20:17

Face rost de bani pentru al cumpara pe...Bokila de sub nasul lui Argaseala !

dora
dora  •  25 August 2014, 15:29

Si purtatorii de tricouri ai lui Gilca trebuiau sanctionati si bagati in preziua meciului in cantonament.

hoffmannmastersofclones
hoffmannmastersofclones  •  25 August 2014, 15:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca esti sau nu Alpin nu are nicio importanta dar sigur, Nu esti rapidist, Nu esti sanatos la cap, Esti un obsedat de Steaua si nu ratezi niciun articol pe care sa nu iti deversi ura si prostia. Deci tot un fel de Alpin.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close