INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL, AZI, 21:45, DOLCE, GSP.RO

Pauză de trei săptămîni pentru Bale după ce i-a recidivat o leziune la gambă » Jurnaliștii îl acuză: ”Este iresponsabil!”

Bale, la pămînt. La propriu și la figurat. Are deja 5 accidentări la mușchiul solear de la gamba stîngă
Bale, la pămînt. La propriu și la figurat. Are deja 5 accidentări la mușchiul solear de la gamba stîngă

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 00:00

Atacantul de 26 de ani e acuzat că ”a desconsiderat Realul”, jucînd nerefăcut cu Andorra, în preliminariile CE 2016, deși Țara Galilor era deja calificată.

De parcă nu-i era de ajuns conflictul mocnit cu Ronaldo, din cauza căruia a ajuns la psihiatru, Gareth Bale și-a pus mai nou toată suflarea blanco în cap.

Motivul? Internaționalul galez nu va evolua diseară împotriva lui PSG, și nici în returul de la Madrid, urmare a unei accidentări mai vechi, la gamba stîngă, care i-a recidivat la "națională", în "dubla" din preliminariile CE 2016 cu Bosnia (0-2) și Andorra (2-0).

Bale s-ar fi putut recupera dacă se menaja cu Andorra, Țara Galilor fiind deja calificată. Dar s-a încăpățînat să joace. 90 de minute! Mai rău, întors la Madrid, a intrat sîmbătă și împotriva lui Levante (3-0), însă n-a rezistat decît o repriză. Iar verdictul medicilor i-a scos din pepeni pe jurnaliștii de casă ai Realului: 3 săptămîni pe tușă!

"Bale este iresponsabil!", l-a atacat Roberto Morales, redactor la postul Cadena Cope, în emisiunea TV "El Chiringuito". Tomas Roncero, de la AS, a scris despre "o accidentare care-i va irita pe toți fanii adevărați ai Realului", în timp ce Angel Martinez (El Confidencial) a pus punctul pe "i": "Ai desconsiderat Realul! Ai pus «naționala» înaintea clubului care te plătește!".

Și Benzema pe butuci

Real a anunțat că diseară nu va putea conta nici pe Karim Benzema. Atacantul francez nu e recuperat de pe urma unei leziuni la coapsă. În afara lui și a lui Bale, madrilenii îi mai au accidentați pe Carvajal, Pepe și James Rodriguez.

"Ai costat 100 de milioane, amice! Ai fost cumpărat ca să faci diferența împotriva granzilor. Dar cu PSG nu vei juca fiindcă ai preferat Andorra"
Angel Martinez, redactor El Confidencial   

"Ok, fii patriot, iubește-ți țara. Dar cînd ești deja calificat nu te duci la petrecere cu Andorra. E inadmisibil pentru un jucător al Realului"
Angel Martinez, redactor El Confidencial

"Accidentarea a fost cauzată de o oboseală musculară. Sîmbătă, cînd l-am scos la pauză, Bale voia să continue"
Rafa Benitez, antrenor Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  21 Octombrie 2015, 09:55

ziaristii spanioli sunt aidoma celor damboviteni. pai, mon cher, a intrat bale de capul lui in teren cu andorra si levante?! madridul nu are staf medical?! ori, galezii ar fi riscat starea de sanatate a vedetei lor intr-un meci de antrenament?! impresia mea este ca gareth nu are deloc presa favorabila la madrid, ba as spune, nu este deloc iubit si apreciat nici macar de suporteri. noroc ca ... "il iubeste" conturile din banci!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close