INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

Penalty-ul din Real - Juventus naște conflicte în România » Adrian Porumboiu îl face praf pe Cristi Balaj: "Să nu facă pe «mironosiţul». Nu vrea să-i supere pe ăia de la UEFA"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 10:00

Penalty-ul acordat de Michael Oliver în Real Madrid - Juventus 1-3 are ecouri și în fotbalul românesc. Cristi Balaj spune că penalty-ul a fost evident, în timp ce Adrian Porumboiu îl face praf pentru această considerație.

"Vă promit în mod solemn că nu o să mai zic nimic despre arbitrii români niciodată! La astfel de meciuri să vezi gafe aşa de mari. La un asemenea meci să dai un penalty care nu e clar. La nivelul ăsta trebuie să fie clar ca lumina zilei.

Nu vreau să am o polemică cu Balaj. Dacă vedeai o mână pe jucător atunci era vorba de neglijenţă. Sunt nişte clişee care se poartă că nu ai voie să critici că vor auzi şefii de la UEFA că un arbitru care ar dori să fie pe lista observatorilor UEFA şi-a permis să critice un arbitru. Poate spune că a venit un bivol şi nu a văzut! Să spună ce este regulamentar, nu să facă pe mironosiţul! Să spună adevărul", a declarat Porumboiu la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
107054686388652
Mircea Ordean  •  12 Aprilie 2018, 17:10

Instinctiv, eu unul am mai multă încredere în afirmațiile unui ins ponderat. Dnii Porumboiu și Crăciunescu nu imi par sa intre în așa categorie.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  12 Aprilie 2018, 17:02

Arbitrii romani sunt precum Bula, Ceausescu si politica interna si externa a Romaniei a acelor vremuri. Care stie bancul stiu la ce ma refer!!!

485809194904413
Costel Tudor  •  12 Aprilie 2018, 16:15

Eu cred ca arbitrii romani ar trebui sa se abtina de la comentarea arbitrajelor si ei stiu de ce ! Referitor la Porumboiu imi pare rau sa spun , dar imbatraneste f. urat !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează