INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 1-4 (3-6 GENERAL)

Plzen - FCSB 1-4 // Becali, declarația serii după victoria categorică în fața Viktoriei Plzen: "Dumnezeu a făcut lumea, ce contează un meci de fotbal? Iau Champions League, pac, pac, pac"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 08:35

FCSB a învins-o pe Viktoria Plzen, 4-1, în Cehia, și s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League. Echipa roș-albastră are locul asigurat în grupele Europa League și un cec de 12 milioane de euro.

După meci, Becali a spus că FCSB s-a calificat datorită lui Dumnezeu, nu datorită lui sau antrenorului Nicolae Dică. În plus, patronul stelist a spus că poate câștiga UEFA Champions League, cu ajutorul Divinității.

"Totul se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu. Dacă el a făcut lumea, ce contează un meci de fotbal? Eu pot câștiga UEFA Champions League. El a făcut mingea, jucătorii și iarba pe care se joacă fotbalul. Dacă el vrea, Steaua bate tot în cale. Pac, pac, pac", a spus Becali la TV Digi Sport.

"Dumnezeu mi-a dat cuvânt cu putere multă. Tot ce am făcut a fost o strategie. Dumnezeu, în seara asta, mi-a dat 12 milioane. A zis Dumnezeu «Hai să îți dau 12 milioane de euro. Că știi tu ce trebuie să faci cu ei». El știe ce o să fac" Gigi Becali la TV Sport ro

Citește și: Vin transferurile la FCSB! Becali anunță că vrea un "decar" din Liga 1: "Poate dau 3 milioane pe el" » Alți 3 jucători pe listă: "Spulber tot! A început hegemonia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
balauru48
balauru48  •  03 August 2017, 18:23

Acum intelegeti de ce era atat de bine ca clona fcsb sa fie eliminata? Fiindca ar mai fi disparut din articolele astea ***, ***. Mai este o speranta, sa vina iar City si sa le dea 5!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

976581185727897
Ionel Sporea  •  03 August 2017, 13:19

Oare, mai poate cineva sa-i spuna acestui CIOBAN ca este pur si simplu PROST? Cum poate el sa amestece religia si pe Dumnezeu într-un asemenea hal cu footbal-ul? Va rog din suflet, nu-l mai dati pe post, lasati-l în pace cu prostia lui ca ne facem cu totii de rusine!

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  03 August 2017, 12:58

Recunoaste ciobane la 1-1 ai facut pe tine ! Noroc ca Plezen e o echipa slaba !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează