INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 1-4 (3-6 LA GENERAL)

PLZEN - FCSB 1-4 // Dică visează la grupele Ligii: "Am încredere în echipă, indiferent de adversar" + Schimbarea decisivă în meciul de la Plzen

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 23:17

FCSB a învins-o categoric pe Viktoria Plzen, 4-1, în Cehia, și s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League. Echipa roș-albastră are locul asigurat în grupele Europa League și un cec de 12 milioane de euro.

FCSB poate evolua împotriva uneia dintre: Sevilla, Napoli, Sporting Lisabona, Liverpool, ȚSKA Moscova. Meciurile se joacă pe 15/16 și 22/23 august. Tragerea la sorți este vineri, de la ora 13, liveTEXT pe GSP.ro.

Nicolae Dică este încrezător că FCSB poate ajunge în grupele Ligii Campionilor.

"Le-am spus înainte de joc că este momentul să se nască o nouă generaţie a Stelei, care să facă performanţă şi despre care să se vorbească. Am încredere mare în aceşti băieţi, orice adversar am avea, ne vom juca şansa noastră. Eu am încredere că vom merge în grupele Ligii", a spus Dică la finalul meciului din Cehia, la TVR.

Tehnicianul a vorbit şi despre cea mai importantă modificare tactică pe care a efectuat-o în timpul meciului, dar şi despre execuţia de excepţie a lui Bălaşa, din care FCSB a deschis scorul la Plzen.

"M-am gândit să joc cu Enache în linia de mijlocaşi, dar pe parcursul jocului am văzut că Ovidiu Popescu are probleme în defensivă şi l-am mutat pe Enache fundaş.

I-am spus lui Bălaşa că-mi doresc să bată lovituri libere la jocuri. Rămâne mereu după antrenament şi are aceste execuţii", a adăugat tehnicianul roş-albaştrilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1289127934508950
Cristian Cimpean  •  03 August 2017, 09:50

Felicitari FCSB-ului pentru calificare , dar la ce adversari sunt posibili (oricare dintre ei) treaba cu visatul pare doar o himera. M-as bucura sa se intample, sa se califice in grupele CL , insa nu cred ca jocul echipei este la standardul grupelor din CL. 99,9% sunt convins ca FCSB va prinde doar Europa League, dar mai ramane 0.1%, intotdeauna speranta moare ultima.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează