INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 1-4

Plzen - FCSB 1-4 // EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul stelist: "Alibec are banderola, dar altul e căpitanul"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 14:14

Criticat de patron, Denis Alibec primește credit din partea colegilor și a antrenorului. Atacantul a preluat din nou baderola de căpitan. Nu și cel mai important cuvânt din vestiar.

Va putea juca Alibec cu Plzen? Cine va fi căpitanul? Două dintre întrebările care au plutit deasupra vicecampioanei României înaintea returului decisiv cu Plzen. Omul pe care Becali a plătit două milioane Astrei nu numai că a intrat din primul minut, dar a și preluat banderola de la Pintilii.

Surprinzător, mai ales că patronul a spus că Denis va reprimi banderola abia atunci când îşi va schimba atitudinea pe teren. Cum s-a ajuns totuşi la această situaţie? Surse din cadrul clubului au declarat că jucătorii ar fi decis ca banderola să revină la Alibec pentru a-l responsabiliza. Mai ales că ideea a plecat chiar de la Pintilii.

"E cel mai bine așa. Dacă s-a început acest drum, să rămână așa! Pe Denis l-au afectat mult aceste discuții. În plus, este și un factor motivator pentru a trece peste evoluțiile modeste din acest start de campionat", susțin aceleași surse.

Chiar dacă banderola e din nou pe braţul atacantului, Pintilii a rămas liderul din vestiar. "Mihai rămâne cea mai importantă voce din lotul echipei. Cu toate că el a fost foarte supărat atunci când i s-a luat banderola. I s-a părut o lipsă de respect față de el atunci", spun oamenii din club.

"M-a bucurat enorm gestul lui Pintilii de a-i ceda banderola lui Alibec. Înseamnă că e prietenie, frăție. Mă bucură mult acest lucru, cum să nu fiu fericit!?" Gigi Becali, patron FCSB

4căpitani a avut FCSB în cele 5 meciuri din acest sezon: Alibec, Pintilii, Niţă şi Bălaşa 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează