INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 1-4 (3-6 LA GENERAL)

Plzen - FCSB 1-4 // Momente de spaimă cu un marcator al FCSB-ului din returul cu Viktoria Plzen: "A cerut schimbarea, se sufoca"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 21:35

Filipe Teixeira a marcat golul al doilea al FCSB-ului în victoria 4-1 de la Plzen și reușita care i-a descătușat pe roș-albaștri, dar cu câteva momente înainte de gol a avut un moment care i-a speriat pe cei de pe bancă.

Cu puțin timp înainte de a marca, Teixeira i-a cerut lui Nicolae Dică să-l înlocuiască, acuzând probleme de respirație. 

"Înainte de a marca golul, Teixeira a avut un moment în care nu mai avea aer. Teixeira a cerut schimbarea, se sufoca, dar Dică i-a zis pe un ton mai serios să joace în continuare. După un minut, a marcat golul care s-a dovedit decisiv", a dezvăluit Duckadam la TV Digi Sport.

Reușita lui Teixeira s-a dovedit a fi provedințială deoarece a venit într-un moment bun al lui Plzen, la doar 7 minute după ce Krmencik reușise să egaleze pentru gazde.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează