INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLEZN - FCSB, 21:15, TVR 1, GSP.RO

Plzen - FCSB // Becali, mesaj categoric pentru Dică: "Atunci pleacă de la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 20:02

Viktoria Plzen și FCSB se vor duela azi, de la ora 21:15, în manșa a doua a turului III din preliminariile Europa League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.

Gigi Becali, patronul steliștilor, a ținut să precizeze că nu-l va da afară pe Nicolae Dică, indiferent de rezultatul meciului din această seară. 

"Nu știu primul «11», pentru că acum m-am sculat. O să sun și voi afla echipa.  Am vorbit cu Dică și i-am spus că atunci când sunt supărat mai spun lucruri. I-am zis «Să nu faci ce zic eu, dacă critic un jucător» și să bage pe cine vrea.

Vreau să clarific un lucru.  Dică, pe cuvânt de onoare, pleacă de la Steaua când vrea el. Nu-l dau afară niciodată. Pleacă atunci când vrea el, cum am făcut și Mirel Rădoi.

I-am zis lui Mihai Stoica: «Spune-i lui Dică, după meci să declare că patronul i-a zis că nu-l dă afară de la Steaua». Așa va zice după meci. Eu îl țin cât vrea el.

Eu am acolo un om care e mâna mea dreaptă, MM Stoica. Mă interesez cum face Dică antrenamentele. MM mi-a zis că pregătește foarte bine tactic echipa. Dacă eu nu-l dau afară, credeți că el pleacă de capul lui?", a spus Becali la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1016188995111372
Dan Ilesoi  •  27 Noiembrie 2017, 02:46

Gigi e prea bun si prea inteligent ca sa fie inteles macar de propri sai jucatori - Dica va deveni un mare antrenor daca va invata din propriile greseli cat si din greselile patronului - nu e usor sa simti echipa ca un intreg - pacat ca l-au scos din ritm pe Gnoherd si nu au reusit sa faca un cuplu Alibec - Gnohere cum erau Ion Ionescu si Nicki Dumitriu la Rapidul campion - cu Budescu Pintili si Texeira la pupitru , cu libero si cu fundasi pentru fotbal total - lui Dica ii trebuie timp ca idei are ...

mioriticul
mioriticul  •  02 August 2017, 21:09
Postat de George Ghinet pe 02 August 2017, 20:15

Pe romani i-a refuzat, ***.

Cine? Dica? Pai ii place machedonul puscarias

alexbarosanu
alexbarosanu  •  02 August 2017, 20:58

radoi+dica = 0 niciunul nu e antrenor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează