INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »   PLZEN - FCSB, AZI, 21:15, TVR 1, GSP.RO

PLZEN - FCSB // FOTO + VIDEO Corespondență din Cehia » Câte bilete au românii la dispoziție pentru meciul de diseară » Imagini de la case

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO +7   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 15:09

Cu câteva ore înainte de startul partidei, fanii români care doresc să urmărească de pe stadion meciul FCSB-ului cu Viktoria Plzen și-au putut procura bilete de la casele stadionului Doosen. 

Trei sute de bilete au fost scoase la vânzare, iar românii și-au făcut imediat apariția: în jur de 20-25 de conaționali au venit îndată pentru a-și achiziționa bilete. 

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO*FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Mihai Lungu, unul dintre fanii prezenți la casa de bilete, a dat dovadă de o formă de atașament extremă, mărturisind că a venit tocmai din Anglia pentru a urmări meciul echipei roș-albastre.FOTO: Alex Nicodim

"Sper ca echipa să facă jocul mult așteptat și să se califice mai departe în play-off-ul Champions League. Scorul din tur nu este pe placul echipei, dar sunem încrezători, sperăm să marcăm primii, să-i ținem pe adversari departe de poarta noastră și să ne calificăm.

Eu sunt stelist, cred în Steaua din momentul de față. Pentru mine, FCSB și Steaua e același lucru. Ultimul meci pe care l-am văzut a fost cel de anul trecut, împotriva Spartei Praga. Am mai fost la meciurile cu Chelsea de la Londra sau la Liverpool, în 2003.

Toată suflarea roș-albstră este alături de jucători. Suntem încrezători că o să facă un meci bun. Batem cu 2-1, goluri Gnohere și Florin Tănase", a declarat Mihai Lungu pentru GSP.RO. 

 
FCSB la Plzen

Imagini de la casele de bilete pentru suporterii steliști de la Doosan Arena

Posted by Gazeta Sporturilor on Wednesday, 2 August 2017

11 €trebuie să achite suporterii roș-albaștri pentru a asista la meciul cu Plzen

Echipa lui Dică va fi susținută diseară de un contingent de 200-250 de fani, 30 dintre aceștia urmând să sosească din România. 

  • Viktoria Plzen - FCSB se joacă azi, de la ora 21:15. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR1. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
saviola3_4
saviola3_4  •  02 August 2017, 15:56

Cum domnule lungu, dumnevoastra nu stiti ca de fapt tot timpul ati fost sustinatori ai unei echipe infiintate ieri? Nu are treaba echipa actuala cu steaua, imediat vor intra pe acest articol cativa fini cunoscatori care va vor explica ca steua cu care tineti dvs nu exista atunci cand mergeati la meciuri, de fapt steaua pe care ar trebui sa o sustineti si care beneficieaza de palmares si continuitate este echipa care inca nu e inscrisa in nici o liga. Sa nu incercati sa aduceti argumente, nici macar cel cu UEFA, pentru ca va vor spune ca important e ce a zis instanta romaneasca, nu UEFA, desi instanta romaneasca n-a zis nimic de palmares! dar totusi domnule Lungu va avertizez sa nu intrati in clinciu cu acesti domni cunoscatori pentru ca va vor demonstra clar cum o echipa noua, infiintata ieri, a castigat cupa campionilor in 1986. Va multumesc!

tanasevictor
tanasevictor  •  02 August 2017, 15:54

Pentru acesti suporteri minunati echipa trebuie sa joace la capacitate maxima SUCCES FCSB!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează