INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, MIERCURI, 2 AUGUST, 21:15, TVR 1, GSP.RO

PLZEN - FCSB // VIDEO Corespondență GSP de la Plzen » Tehnicianul Viktoriei a dezvăluit ce stil de joc va practica echipa sa + Reacție legată de accidentarea lui Budescu

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +6   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 18:05

Pavel Vrba, tehnicianul Viktoriei Plzen, a afirmat la conferința de presă susținută înaintea returului cu FCSB că echipa sa va practica același stil de joc de la București și că nu va miza doar pe apărare.

"Ne-am arătat stilul de joc la București, iar pe același vom miza și la retur, nu vom juca doar în apărare", a spus Vrba la conferința de presă.

Întrebat de absența lui Budescu și de gradul în care lipsa acestuia va ajuta Plzen, antrenorul cehilor a oferit un răspuns surprinzător, afirmând că regretă faptul că stelistul nu va evolua.

"Putem doar să regretăm că un jucător atât de bun va lipsi de pe teren", a fost reacția lui Vrba.

 

 

Posted by Gazeta Sporturilor on Tuesday, 1 August 2017

FCSB și Viktoria Plzen au remizat în prima manșă jucată la București, scor 2-2. Meciul retur are loc miercuri, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
burgman
burgman  •  01 August 2017, 22:07
Postat de chronic pe 01 August 2017, 18:44

la ce trageau de timp, ziceai ca sunt csu....au scapat de macel la bucuresti datorita lui larie si enache

Saracu baiat, ii explica cineva astuia ca a vazut alt meci?

sexilian
sexilian  •  01 August 2017, 19:59

NU VA APUCATI SI DATI TREI GOLURI REPEDE CA SCOATE GIGI ECHIPA DIN TEREN,SA NU ZICETI CA NU V-AM SPUS,RAUTATILOR.......

chromophobia
chromophobia  •  01 August 2017, 19:01
Postat de chromophobia pe 01 August 2017, 19:00

Bate Plzen cu 3-1,cu mare parere de rau.Doamne ajuta sa mergem in turul viitor toate echipele dar sanse are doar Viitorul si Astra.Dinamo si Craiova vor fi eliminate,Fcsb o sa fie o rusine din pacate

Au

Vezi toate comentariile (8)
Comentează