INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA 1-1

Polonezii au tras concluziile: "Steaua s-a prăbuşit fizic" » Declaraţie surprinzătoare: "Ne pregăteam de Europa League, acum visăm la Ligă"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 11:52

Steaua a remizat aseară cu Legia Varşovia, scor 1-1, iar polonezii pornesc cu un mic avantaj în meciul retur.

Antrenorul Legiei, Jan Urban, a tras concluziile la finalul partidei tur şi susţine că Steaua a căzut fizic în a doua repriză. Tehnicianul face şi o declaraţie surprinzătoare, explicînd că echipa sa se pregătea mai mult de Europa League.

Steaua a remizat aseară cu Legia Varşovia, scor 1-1, iar polonezii pornesc cu un mic avantaj în meciul retur.

Antrenorul Legiei, Jan Urban, a tras concluziile la finalul partidei tur şi susţine că Steaua a căzut fizic în a doua repriză. Tehnicianul face şi o declaraţie surprinzătoare, explicînd că echipa sa se pregătea mai mult de Europa League.

Cele mai importante declaraţii ale lui Urban:
# "Mi-a fost teamă de minutele de final deoarece mă aşteptam la un forcing al Stelei. M-am temut degeaba, m-aş fi aşteptat ca românii să fie mai puternici"
# "Credeam că Steaua e şi mai bine pregătită fizic. S-a prăbuşit fizic în repriza secundă, noi am fost superiori"
# "Calificarea încă se joacă, dar ne ajută mult că am marcat în deplasare"
# "Steaua e o echipă ofensivă, se vede asta. A făcut însă erori mari în defensivă cînd a fost pusă sub presiune"
# "Eram pregătiţi să jucăm în Europa League, însă după seara asta visăm mai mult ca niciodată la Champions League"
# "Îmi e teamă de un singur lucru, ca presiunea pe elevii mei să nu fie prea mare, pentru că de 17 ani o echipă din Polonia n-a mai fost în grupele Champions League"
# "La retur, miza şi presiunea vor fi uriaşe, va fi un joc pe viaţă şi pe moarte. Noi vom avea un mare avantaj pentru că suporterii ne vor susţine frenetic"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (126)
thefisherking
thefisherking  •  24 August 2013, 01:20

Steaua are sansa ei la Warszawa, dar doar daca alege sa joace fotbal. Turul a fost un exemplu de neputinta. Nu ai voie sa iei gol acasa si sa te trezesti dupa jumatate de ora. Polonezii se apra bine si doar o presiune continua ii va face sa cedeze. Ar trebui sa-si revina Latovlevici, sa joace Chiriches in locul lui Pintilii, Tanase sa invete cand se da drumul la minge, iar Popa sa fie pacalit ca ia amenda la fiecare pasa aiurea. Lipseste mult Chipciu, Popa nu mai are concurenta si exagereaza. In rest, cat a fost Stanciu in teren si s-a schimbat des si rapid partea pe care era mingea, polonezii au fost victime. Dupa, s-a cam vazut.

tigruzzu
tigruzzu  •  23 August 2013, 03:21

Open the Gate for ultras... ;-) Au dat ”o limbă” polonezilor, he-he, războinicii... Dacă ciobenul tot e-n afara zonei de acoperire...

 •  22 August 2013, 22:05
Postat de transilvanialibera pe 22 August 2013, 18:03

bah sprecialistule =))atuci cum iti explici ca nationala germaniei s-a dopat vreo 25 de ani+))cum iti explice ca lance armstrong s-a dopat vreo 20 de ani,cum iti explici dopajele din tenis,ciclism.atletism,gimnastica,fotbal ...care nu au fost descoperite niciodata si dupa zeci de ani de zile aflam adevarul....mitic=gainar+))

si mai ales cum explici tu ca mananci c a c a t 24 / 7 si nu-ti iese la analize :))))))))

Vezi toate comentariile (126)
Comentează