INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL, FINALA LIGII CAMPIONILOR, SÂMBĂTĂ, 21:45, PROTV, DOLCE 1, GSP.RO

Prețuri exorbitante pentru cei care vor să vadă finala Ligii la Cardiff! Câți fani așteaptă organizatorii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 16:40

Cu o zi înainte de finala Ligii Campionilor, prețurile de cazare din Cardiff au crescut cu până la 900%, chiar și o noapte de camping ajungând să coste 172 de euro!

Prețul pentru cazarea într-o cameră de hotel este de 1.417 euro pe noapte, anunță cotidianul spaniol AS, în timp ce pentru a închiria o vilă de 6 persoane în acest weekend, fanii trebuie să achite aproximativ 15.000 de euro.

Cea mai mare cerere este pentru camping, pe un teren amenajat special la 2,5 kilometri de stadion, care are capacitatea de a găzdui o mie de persoane.

"Este rezervat aproape în totalitate, iar 51% dintre rezervări sunt făcute de fanii lui Juventus, în timp ce restul aparțin fanilor lui Real", a povestit unul dintre organizatori pentru sursa citată.

40.000 de faniai celor două finaliste sunt așteptați în capitala Țării Galilor pentru a-și încuraja favoriții la finala Ligii

  •  Finala Ligii Campionilor, dintre Juventus și Real Madrid, se joacă sâmbătă, pe 3 iunie, de la ora 21:45. Meciul poate fi urmărit în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează