INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATLETICO 3-0

Prima reacție a lui Simeone după umilința de pe Bernabeu: "Am o senzație de liniște"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 00:18

Real Madrid nu i-a dat nicio șansă lui Atletico Madrid în manșa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Gazdele s-au impus fără nicio emoție, scor 3-0, la capătul unui meci de senzație al lui Cristiano Ronaldo.

Diego Simeone mai are speranțe foarte puține că echipa sa poate întoarce acest rezultat. 

"Sunt relaxat, am o senzație de liniște. Vom încerca să facem ceva practic imposibil săptămâna viitoare. Dar trebuie să ne gândim că suntem Atletico Madrid și poate, poate, putem să facem ceva în privința asta.

Le-am zis băieților că trebuie să trecem peste acest meci, să-l uităm. Fotbalul nu e ușor, dar asta îl face mai frumos. Au fost mai buni și îi felicit", a zis Diego Simeone conform UEFA.com.

"Am vrut să jucăm altfel și să înscriem și noi. Am riscat, dar acum va fi foarte dificil pentru noi să mai întoarcem rezultatul. Am pierdut 3-0. Vom crede însă până la sfârșit", a zis și Savici după meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Mai 2017, 02:25

fair play ! un pic imi pare rau si de Atletico si Simeone..au facut niste sezoane fantastice si meritau un trofeu continental suprem. Au avut ghinion sa dea peste un Real ba mai in forma, ba mai norocos...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează