INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA ÎN LIGA CAMPIONILOR

Prima reacție a Stelei după tragerea la sorți: ”Putem juca și cu lotul actual, fără alte transferuri”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2015 13:45

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre confruntarea cu Trencin, din cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor, primul din cele trei pe care ”roș-albaștrii” trebuie să-l treacă pentru a ajunge în grupe.

”M-aș fi bucurat să cădem cu o echipă mai slab cotată să avem timp să integrăm noii jucători. Dar, dacă vrem să ajungem în Champions League, trebuie să trecem de ei. E cea mai grea echipă care putea cădea în turul ăsta. Ca să ajungem în Ligă trebuie să trecem de echipe puternice. Trebuie să îi învingem și să fim optimiști", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Oficialul campioanei e convins că e chipa sa o poate elimina pe Trencin și fără alte achiziții: "Eu zic că putem să jucăm cu actualul lot, fără alte transferuri. Avem un lot valoros, în mare acoperit pe toate posturile. Eu sînt convins că, dacă se va ivi o ocazie, vom mai lua un atacant. Dar nu depinde doar de noi. Probabil discuții mai sînt pe acest subiect. Să vedem ce se va întîmpla în următoarea săptămînă!".

Citește și: Cine este AS Trencin, adversara Stelei din turul 2: patron olandez și parteneriat cu Ajax » Am cîștigat toate duelurile cu slovacii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
madskills
madskills  •  23 Iunie 2015, 09:32
Postat de gannicus2014 pe 22 Iunie 2015, 16:28

eu spun ca ar mai trebui sa vindem vreo 5-6 , ca avem prea multi ... nea Helmi , zine-ne si noua cine-i atacantul care ar trebui s-o bage-n ate , ca noi nu ne prindem

Ce inseamna un caine credincios..pana acum, cand stapanul era la puscarie, latra ca a plecat tot axul central, ca avem nevoie de intariri, ca Galca se descurca cum poate. Acum, dupa ce-ti pleaca in total vreo 6-7 si aduci 3-4..omul considera ca avem destui !! Pai nu au fost in stare cu Keseru si Sanmartean sa se califice in grupe si ei viseaza sa faca treaba cu...Tucudean?=)) Daca ii comanda Gigi, Helmuth o sa zica si ca jucam in 10, la ce valoare avem..Dar na, respectul de sine pentru acest om ajunge pana la genunchiul broastei.

davi7
davi7  •  22 Iunie 2015, 20:40

Cred ca Gigi asteapta disperarea lui Radoi ca sa-si cumpere singur un atacant.

alex_1973
alex_1973  •  22 Iunie 2015, 17:44

Ăsta pentru salariul care îl primește de la eliberatul condiționat ajunge sa spună numai perle

Vezi toate comentariile (7)
Comentează