INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 6-5 DUPĂ PENALTY-URI

Primă specială pentru Cosmin Moţi! Patronul lui Ludogoreţ îi face cel mai frumos cadou: "E eroul Bulgariei"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 11:02

Patronul lui Ludogoreţ, Kiril Domuschiev, a anunţat prima pe care jucătorii săi o vor primi pentru calificarea în Liga Campionilor.

De asemenea, acesta a dezvăluit faptul că noul stadion al echipei din Razgrad va avea o tribună care se va numi "Cosmin Moţi".

“Moţi va primi o primă specială. După cum se ştie, ne vom construi un stadion nou la Razgrad, iar una dintre tribune va primi numele său. Este eroul fotbalului bulgar!”, a declarat Kiril Domuschiev la DigiSport.

Acesta a mai spus că fiecare jucător va primi cîte o primă de 120.000 de euro pentru calificarea în grupe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
marianteus
marianteus  •  28 August 2014, 23:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cred ca mai ratati sunt aia care le-au tremurat picioarele si au refuzat sa se bage la penalty-uri

benaflek
benaflek  •  28 August 2014, 17:41

o jigodie .sa i cumpere un cartus de tigari sa fumeze pana l ia dra ku

supersolo
supersolo  •  28 August 2014, 16:14

Omul si-a facut datoria pentru clubul si echipa la care joaca ...asa cum ar face orice jucator ...Prostia, aroganta si zgarcenia se afla in curtea clubului Steaua, ca sa nu mai zic ca Galca e mult sub ceea ce a fost Reghe ca antrenor...JIJI Parnaiasul are si el partea lui de vina ...gratie lacomiei sale bolnave ...ce poti sa faci??? In Liga erau oricum mancatii de vii si la felul 3 ca desert de orice echipa...asa ca mai bine Steaua sa joace in esalonul 2 ca e mai sanatos cu pretentiile bolnave de marire...vad ca Astra face fata ...ceea ce ma face sa cred ca Steaua s-ar putea sa faca fata chiar mai bine ...asa ca ...poate la anul...cu alta echipa sa aveti noroc ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează