INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Probleme cu Liga Campionilor la TVR? Reacţia oficială a televiziunii: "Nici vorbă! Vom transmite toate meciurile Stelei"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 13:14

Meciul Stelei cu Chelsea de săptămîna viitoare era programat să fie transmis de Digi, Dolce, dar şi de TVR 1, dar astăzi a apărut informaţia că milioane de români (cei care nu sunt abonaţi Dolce sau Digi) au şanse mici să vadă confruntarea din Liga Campionilor.

Ziarul Naţional a anunţat astăzi că TVR nu va transmite meciul Stelei de marţea viitoare din cauza unor datorii de 15 milioane de franci elveţieni către EBU (European Broadcasting Union).

La solicitarea gsp.ro, TVR a reacţionat şi a oferit un răspuns oficial prin Emil Hossu Longin, Coordonator Interimar Departament Emisiuni şi Ştiri Sportive de la TVR, care susţine că informaţia este falsă şi că Steaua- Chelsea va fi în direct şi la televiziunea naţională:

"Nici un moment aceste meciuri, cele ale echipei Steaua de pe teren propriu, nu sînt în pericol de a nu fi transmise de TVR. Toate partidele jucate pe teren propriu de Steaua vor fi în direct la TVR 1 şi TVR HD, debutul fiind pe 1 octombrie, cu meciul teribil contra lui Chelsea. De asemenea, la TVR se transmit şi partidele cu Basel şi cu Schalke, conform programului".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
xiezi
xiezi  •  25 Septembrie 2013, 14:11

Ce veste le dă TVR steliștilor înaintea partidei Steaua-Chelsea ://www.sursazilei.ro/?p=22902

ortega
ortega  •  24 Septembrie 2013, 21:27
Postat de microbuzulbotosani pe 24 Septembrie 2013, 19:42

tinand cont ca steaua reprezinta romania,tvr are obligatia sa transmita toate meciurile acestei formatii.in cazul in care nu o va face,trebuie sa luam masuri si sa ne manifestam nemultumirea atat in fata tvr cat si a palatului parlamentului

Pai si Mailat tot Romania reprezinta , vrem , nu vrem ... Si TVR NU-I OBLIGATA SA NE ARATE TOATE TAMPENIILE TZYGANULUI ...

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  24 Septembrie 2013, 19:42

tinand cont ca steaua reprezinta romania,tvr are obligatia sa transmita toate meciurile acestei formatii.in cazul in care nu o va face,trebuie sa luam masuri si sa ne manifestam nemultumirea atat in fata tvr cat si a palatului parlamentului

Vezi toate comentariile (30)
Comentează