INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN, MARȚI, 21:45, DOLCE, PROTV ȘI LIVETEXT GSP.RO

Probleme pentru Real Madrid » Gareth Bale va lipsi în returul cu Bayern Munchen » Pe cine va titulariza Zidane în locul lui

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 17 aprilie 2017 21:39

Real Madrid nu va putea conta pe Gareth Bale în meciul cu Bayern Munchen, din returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Meciul se joacă marți, de la 21:45, în direct la Dolce, Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

Informația a fost confirmată de antrenorului "galacticilor", Zinedine Zidane, în conferința de presa de dinaintea meciului, acesta declarând că Bale este nerefăcut după accidentarea la gambă, și nu vrea să riște o recidivă.

"În câteva zile, ar trebui să fie din nou cu noi. Mâine (n.r.marți) el nu va fi gata. Nu vrem să riscăm nimic cu el, dar ar trebui să fie apt de joc în câteva zile“, a declarat tehnicianul Realului.

Cel mai probabil, Zidane îl va titulariza pe Isco în locul galezului. Potrivit publicației Marca, la antrenamentul de luni Bale, Pepe și Raphael Varane, nu s-au antrenat sub comanda tehnicianului francez.

34 de partidea jucat Isco în acest sezon în toate competițiile reușind 9 goluri și 6 pase de gol

Întrebat dacă Bale va fi apt pentru derby-ul cu Barcelona, care va avea loc duminică la 21:45, Zidane a declarat că speră să îl aibă disponibil.

25 de partidea disputat Bale în acest sezon în toate competițiile reușind 9 goluri și 5 assist-uri

„Nu știu, sper. Sper că va fi cu noi. Nu vă asigur de nimic, eu nu vă pot spune nimic", a declarat antrenorul campioanei Europei.

Bale a ieșit în minutul 58 al partidei din prima manșă a sferturilor Ligii Campionilor cu Bayern Munchen încheiat cu victoria "galacticilor" scor 2-1. Acesta a mai lipsit 3 luni de pe teren din cauza unei accidentări la gleznă.

surse: thesun.co.uk, marca.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează