INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARIILE LIGII

Probleme pentru Steaua în preliminariile Ligii Campionilor » Fanii sînt cauza

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2015 19:22

Steaua va întîlni Trencin în al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, prima partidă urmînd să se desfășoare în deplasare, iar returul pe Arena Națională.

Formația pregătită de Mirel Rădoi nu va putea beneficia însă de suportul fanilor la returul de pe 21 sau 22 iulie.

Campioana trebuie să joace două meciuri europene cu porțile închise după incidentele de la partida cu Dinamo Kiev din sezonul trecut.

Roș-albaștrii au fost atunci sancționați pentru că fanii Stelei au folosit lasere, au aruncat torțe și au expus un banner cu tentă rasistă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
maresal30
maresal30  •  23 Iunie 2015, 03:59
Postat de bvd_magheru pe 23 Iunie 2015, 01:45

Vorbeau astia aici la mne pe la cotlzuri ca Hell's Bells a fost compus de Malcolm Young in memoria bateristului de la led zepellin . John Bohnam .

asa e

bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Iunie 2015, 02:15

https://www.youtube.com/watch?v=qzOaPQaNkmU

bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Iunie 2015, 02:06

Pai MALCOLM YOUNG s-a retras anul trecut dupa ce a fost diagnosticat cu schizofrenie . Nu stiu daca stii dar ac/dc cauta un solist vocal dupa moartea lui Bon Scott . Erau in tribune la un meci de fotbal australian cind l-au auzit pe seful galeriei strigind si au fost impresionati de voce . L-au chemta urgent la auditii . Era Brian Johnson . Malcolm a fost cel care l-a descoperit .

Vezi toate comentariile (58)
Comentează