INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA, AZI, ORA 21:45, DIGISPORT, DOLCESPORT, FAZE VIDEO PE GSP.RO

PSG - Barca e duelul serii în Ligă » Frăţia transferurilor. Fotbalişti geniali care au evoluat pentru ambele echipe

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 13:32

PSG - Barcelona este cel mai important meci din această seară în Liga Campionilor.  De-a lungul timpului mai mulţi jucători au evoluat pentru ambele echipe.

Cel mai important fotbalist care a îmbrăcat tricoul ambelor echipe este Ronaldinho. Starul brazilian a fost transferat de Barcelona de la PSG în 2003, după doi ani petrecuţi în capitala Franţei şi a devenit rapid idolul fanilior catalani. Ronaldinho a petrecut cinci ani pe Camp Nou, fiind cea mai bună perioadă din cariera sa.

Trei dintre jucătorii actuali ai celor de la PSG au evoluat în trecut şi pentru Barcelona. Cel mai important dintre ei este Zlatan Ibrahimovici, care va absenta în această seară din cauza unei accidentări. Suedezul a jucat un sezon pentru clubul catalan, între 2009 şi 2010, iar în 2012 a fost transferat de PSG de la AC Milan.

Fundaşul Maxwell are şi el un trecut „blaugrana”. Brazilianul a fost jucătorul Barcelonei timp de doi ani şi jumătate, fiind transferat în iarna lui 2012 la clubul parizian.

Thiago Motta a fost şi el legitimat la Barcelona, timp de 8 ani, din 1999 pînă în 2007. Brazilianul este jucătorul celor de la PSG din anul 2012.

Şi antrenorul celor de la PSG a jucat la Barcelona, fiind coleg de echipă cu adversarul din această seară, Luis Enrique. Francezul a jucat un sezon pentru catalani, perioadă în care a fost coleg şi Pep Guardiola şi Gică Popescu.

Partida dintre PSG şi Barcelona se va disputa de la ora 21:45, în direct pe DigiSport 1 şi DolceSport 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nicaromeo
nicaromeo  •  30 Septembrie 2014, 20:47

Bine ca pe TVR1 nu este acest meci , aia dau rahat de Sahtior cu Porto ca de Lucescu ma intereseaza pe mine , scarbele lumii care ne mananca banii aiurea ca doar platim lunar pentru TV Rusinea romana , bate Barca , alt meci pe care il vad pe net daca nu pica sopcast ca doar traim in Rusinica nu?

solomon_i
solomon_i  •  30 Septembrie 2014, 13:46

Succes Barca !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează