INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID 1-2

PSG - REAL 1-2 // Șeicul lui PSG anunță transferuri uriașe după eșecul din Liga Campionilor: "Îmbunătățim echipa!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 09:02

Nasser Al-Khelafi, președintele celor de la PSG, anunță mutări importante în echipă după eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

PSG a pierdut și mansa retur a "optimii" cu Real, scor 1-2, după 1-3 în tur. Nasser Al-Khelaifi vrea să se asigure că acest lucru nu se va mai întâmpla în ediția viitoare și anunță transferuri importante.

"E o decepție imensă pentru un oraș atât de mare ca Parisul, pentru club, pentru jucători și mai ales pentru fani. Trebuie să ne calmăm și să judecăm la rece cum trebuie să îmbunătățim echipa.

Câștigarea Ligii Campionilor este un proces lent, nu se întâmplă de pe o zi pe alta. Suntem pe drum bun, vă asigur. Îmi pare atât de rău că ne-am dezamăgit suporterii. Au fost minunați", a declarat Nasser conform Marca.com.

765.000.000 de euroeste valoarea lotului celor de la PSG

222.000.000 de euro
au plătit francezii pentru transferul lui Neymar de la Barcelona

 

Vezi cele mai importante faze din PSG - Real Madrid, 1-2.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (27)
ray51
ray51  •  08 Martie 2018, 11:29

Mai bine ar baga banii aia in fondul de pensii al Romaniei...

pedro_nr1
pedro_nr1  •  07 Martie 2018, 22:58
Postat de cpt.ahab pe 07 Martie 2018, 12:59

Pe cuvânt, dacă nu au gigiștii o logică a lor și numai a lor: de blonde. Atinși la lingurică de faptul că anul trecut golul lui Hanca a fost decisiv pentru pierderea titlului( după care FCSB a câștigat degeaba meciurile cu Astra și CSU), ei caută similarități unde nu există. Meciul decisiv pentru play-off a fost cu Astra și calificarea a depins numai de noi, în condițiile în care Viitorul a învins Iașiul. Trebuie să le desenezi asta ca să priceapă. Și o țin acum cu golul egalizator al lui Teixeira, EGALIZATOR, de parcă, vezi Doamne! asta ne-a scos din cursă. Nu, calificarea s-a pierdut la Giurgiu. Altminteri, s-ar putea zice că punctele care ne-au lipsit puteau fi și cele din dubla cu Timișoara, de la jocul de acasă cu Chiajna etc. Și pentru că au idei puține și fixe, o țin așa... precum lălăiala aia gângăvită din tribune, făcută de inși cu mușamalele din propriile bucătării pe ei, și căreia îi spun coregrafie!

eu v-am zis cu mult inainte ca o sa scoateti MAXIM un punct din intalnirile cu Steaua si Astra ... am gresit cu ceva ? Nu stiu daca se poate spune ca am ghicit, deoarece era evident acest lucru, dar se pare ca pentru voi nu ...

pedro_nr1
pedro_nr1  •  07 Martie 2018, 22:55
Postat de dinamo_fan pe 07 Martie 2018, 12:55

ati bagat 10 milioane in echipa si o sa luati la fel de multe trofee ca si noi :)) ba v-au mai scos din cupa aia din divizia B. in divizia A va faceti de ras cu toate satele si comunele iar in europa luati 5. sunteti dementiali de-a dreptul :))

tu esti turc ? n-ai auzit declaratia ciobanului inaintea meciului de cupa ?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close