INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID 1-2

PSG - REAL MADRID 1-2 // Neymar a reacționat imediat după eliminarea din Liga Campionilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 10:45

Neymar (26 de ani) și-a încurajat colegii după ce PSG a fost eliminată de Real Madrid în optimile Ligii Campionilor.

Real Madrid a câștigat și manșa retur a optimii de finală cu PSG, scor 1-2. Neymar, starul de 222.000.000 de euro al parizienilor, a lipsit, accidentat în meciul de Ligue 1 câștigat contra lui Marseille, scor 3-0.

Brazilianul a urmărit partida cu sufletul la gură, iar la final le-a transmis un mesaj de încurajare coechipierilor: "Sunt trist din cauza eliminării, dar mai trist pentru că nu mi-am putut ajuta colegii din teren. Am fost atât de mândru de efortul pe care l-au făcut. Capul sus, băieți! Hai Paris!", a scris Neymar pe Twitter.

neymar, out până la finalul sezonului

Neymar va rata întreg restul stagiunii din cauza accidentării la piciorul drept, devenind incert și pentru Cupa Mondială de la vară. Întoarcerea lui Neymar ar urma să aibă loc chiar înainte de startul turneului final din Rusia, ceea ce ar însemna că va fi total ieșit din forma obișnuită.

"Recuperarea va dura aproximativ două luni și jumătate - trei luni", a confirmat Lasmar, care va efectua intervenția chirurgicală asistat de un reprezentat din staff-ul medical al lui PSG, Gerard Sailant, cel care l-a operat pe Ronaldo înainte de Campionatul Mondial din 2002.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
helena
helena  •  07 Martie 2018, 13:23

Continui sa cred, ca daca vrea sa ia un balon de aur, doar la Madrid se poate pentru Neymar. Si la Barcelona, daca nu ar fi fost Messi acolo. E valabil si pentru astrul francezo-african, Mbapae. E o chestie de mentalitate care la Madrid exista in orice conditii tot timpul de zeci de ani! Poti sa ai bani "fara numar", sa ne gandim la Chelsea sau Marseille, ca tot vorbim de o echipa franceza!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Martie 2018, 12:00
Postat de dinamo_fan pe 07 Martie 2018, 11:35

a dat postarea asta si a incasat vreo 250.000 euro pentru ea

Iată că arghirofilia personajului începe să mai primească și pedepse de la divinitate!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Martie 2018, 11:35

a dat postarea asta si a incasat vreo 250.000 euro pentru ea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează