INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

Rădoi încearcă să-și liniștească jucătorii: ”Cred în calificare. Dar eliminarea n-ar fi dezastru”

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2015 00:00

Mirel dă vina pe absența lui Stanciu și pe un pic de ghinion. ”Vom lupta în retur, încă mai putem continua în Champions League” e părerea antrenorului

Cel mai tare meci din scurta lui carieră de tehnician l-a consumat pe Mirel Rădoi. A părut obosit la interviurile de după joc. Dar și-a păstrat tonul lucid și sincer pe care l-a avut din momentul în care a fost învestit. Epuizarea l-a încurcat doar la un moment dat. "Ați dat indicații în română, în engleză, în franceză", i-a spus reporterul. "Da... Crede-mă că nici nu mai știu în ce limbi și ce am zis". Mirel a continuat apoi să analizeze egalul și manșa care va urma la Belgrad.

- Domnule Rădoi, care e situația în acest moment?
- E clar că nu mai avem nimic de pierdut. Înaintea meciului ne doream o victorie fără gol primit. Nu am obținut ce ne-am propus și ne rămîne doar să mergem la Belgrad și să continuăm lupta. Cred în continuare că ne putem califica. Sigur, e obligatoriu să marcăm în Serbia.

- Ce ar însemna o eventuală eliminare?
- Nu ar fi un dezastru, e exagerat termenul. Se poate întîmpla ca o echipă să nu ajungă în grupele Champions League. Nimeni nu se califică întotdeauna.

- Ce trebuie făcut mai departe?
- Să ne recuperăm jucătorii, fizic și mental, pentru partida cu Botoșani, din weekend. Vom întîlni o echipă bună și acolo, o formație care a participat în Europa League.

- S-a simțit absența lui Stanciu?
- A contat, da. El era într-o formă foarte bună, e un jucător important pentru noi. Din păcate, situația sa nu e deloc una bună. Nu cred că va juca la Botoșani și n-aș putea spune ce se va petrece în continuare, cînd o să apară cel mai curînd. Să vedem cum evoluează problemele sale.

- Cum ați gîndit jocul?
- Știam că Partizan se apără mai slab pe partea dreaptă și am căutat să forțăm acolo. Asta a fost o indicație.

- Varela cum e? Va mai fi menajat din cauza afecțiunii de la inghinali?
- Vom vorbi cu el și cu staff-ul. Dacă va spune că e OK, va fi pe teren la Botoșani.

- E just rezultatul?
- Da, cred că e echitabil, după cum s-a jucat. Noi am dominat partea a doua a meciului, la un moment dat am riscat tot mai mult și Partizan ne-a prins, ar fi putut și ea să înscrie. Puteam învinge, dar e echitabil acest 1-1. Iar returul rămîne echilibrat. Eu cred în continuare în calificare. Și simt că vom ieși învingători de pe teren la Belgrad.

"Nu vorbesc despre căldură. Să încetăm să ne mai plîngem, să mai dăm vina pe vreme, pe teren sau pe orice nu are legătură cu meciul!"
Mirel Rădoi, antrenor Steaua

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
flomar12
flomar12  •  30 Iulie 2015, 16:53

Total de accord cu Alexzece

theodoric
theodoric  •  30 Iulie 2015, 15:30
Postat de totdd pe 30 Iulie 2015, 13:02

bai nea, din 1989 pana in 2007 nu ati batut in ghencea ! voi ne-ati batut vreo 2 campionate...dar 18 ani s anu bati in ghencea !?

daca in opinia ta in perioada 2001-2010 au fost numai doua campionate atunci asa o fi.... dar acel steaua -dinamo 0-3 oare cand s-o fi intamplat ca sa nu mai spun ca intre 1989-1992 ne -ati batut o singura data...

alexzece
alexzece  •  30 Iulie 2015, 13:45
Postat de theodoric pe 30 Iulie 2015, 12:16

Pai doar asa ati putut castiga in astia 3-4 ani, profitand de situatia *** in care se afla dinamo, cfr, rapid... uiti ca timp de vreo 10 ani v-am ciocanit peste tot unde v-am prins , si in ghencea si in stefan cel mare... in curand o sa va alaturati clubului atat de drag voua al insolventilor, numai ca spre deasebire de noi daca voi ajungeti in situatia asta pe voi n-o sa va mai scoata nimeni...

*** ca ajunge Steaua in insolventa;)? Avem sanse bune sa jucam in grupele EL daca iesim din CL.Oricum,nu avem fata de grupele CL.Asa cum nici voi nu aveti fata sa comentati de Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează