INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 6-5 DUPĂ PENALTY-URI

Ratarea calificării i-a scos din minţi pe suporteri! Jucătorii au fost chemaţi să se pună în genunchi în faţa galeriei

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 01:36

Demoralizaţi după ratarea incredibilă a calificării, jucătorii au fost chemaţi de galerie, care le-a cerut să se pună în genunchi. Fanii Stelei s-au enervat după ce mai mulţi jucători au plecat în timp ce ei îi aplaudau. 

Nicolae Dică, Costel Gâlcă, Srgian Luchin, Lukasz Szukala, Nicolae Stanciu, Alin Toşca, Lucian Filip şi Nicandro Breveld au venit în faţa galeriei pentru a-şi cere scuze pentru ratarea calificării.

Nici Chipciu nu a fost uitat, fiind huiduit de o bună parte a suporterilor, care i-au reproşat ratarea penalty-ului din tur. Secundul Nicolae Dică a fost cel care a încercat să-i calmeze pe ultraşii Stelei, vorbind minute în şir cu şefii galeriei.

Costel Gâlcă a plecat capul şi a ascultat fiecare reproş al suporterilor, iar în drumul spre vestiare şi-a pus mîinile în cap, fiind încă şocat de felul în care a fost ratată calificarea.

De asemenea, Iasmin Latovlevici a fost şi el una dintre ţintele steliştilor, fundaşul fiind înjurat, iar apoi dezbrăcat de echipament de suporteri, plecînd doar în chiloţi către vestiare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
huskydog17
huskydog17  •  28 August 2014, 09:26
Postat de celestyus pe 28 August 2014, 02:12

Nu ai dreptate. Nu o sa ne revenim in veci ca natie, cata vreme va veti intitula (direct cum o faci tu, sau indirect cu o fac altii cu sutele) antistelisti. Din pacate, dinamovisti, rapidisti, craioveni, petrolisti, etc., ati incetat sa mai fiti suporterii propriilor echipe si sunteti doar antistelisti ! Cata vreme singura bucurie va fi moartea caprei vecinului si nu propriile noastre (sau ale echipei noastre) realizari, atunci ne vom scalda in continuare in manelizare, becalizare, spune-i cum vrei !

Filantropule sfatuitor, atata vreme cat mizeria steaua va face blaturi evidente TOTI Dinamovistii, Rapidistii, Petrolistii... ii vor da mouie!

madskills
madskills  •  28 August 2014, 09:13
Postat de blatistu49 pe 28 August 2014, 08:52

milioane se bucura Moti a avut dreptate majoritatea rominilor sint scirbiti de mizeria numit Turma si de blaturi si pariuri la scorul corect gen KESERU cu PANDURI

milioane de romani?bina ca nu ai zis catralioane de fani. Bai Fuego (varianta analfabeta) tu esti?:))

blatistu49
blatistu49  •  28 August 2014, 08:56

bavo LUDO sintem fericiti INFECTIA URINARA meritasa piarda numai norocul o mai salva

Vezi toate comentariile (70)
Comentează